Publicitat
Política · 22 d'Agost de 2019. 22:13h.

ERC no s'aclareix

Marta Vilalta: “amb una mà hem d'agafar la bandera del diàleg, però amb l'altra la de la confrontació”

ERC no s'aclareix

Marta Vilalta (foto: ERC)

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha assegurat que la “confrontació” i el diàleg amb l'Estat són estratègies “compatibles”. “Tenim clar que amb una mà hem d'agafar la bandera del diàleg, però alhora amb l'altra la de la confrontació, la de la desobediència civil i la mobilització”, ha afirmat aquest dijous a la Universitat Catalana d'Estiu.

Vilalta ha considerat que contraposar el diàleg amb la confrontació és “trampós”, perquè “és la combinació de les dues banderes la que ens farà avançar”. La dirigent republicana ha demanat “no contraposar quines aportacions fem els diferents actors perquè segurament són complentàries”.

També ha reclamat a l'independentisme “superar la dinàmica autodestructiva i de generar desconfiances”. “Cal fer moltes accions complementàries i totes elles tindran el seu moment. El que és segur és que, com a moviment, haurem de forçar una negociació, revalidar majories democràtiques i dur a terme accions que facin front i desgastin l'Estat”, ha conclòs Vilalta.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 Pepe, Alacant, 23/08/2019 - 14:06

Está muy claro: te doy una patada en los huevos (confrontación), y luego te pregunto si te ha dolido (diálogo).

#9 Risitas, Estremera, 23/08/2019 - 12:59

jajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja jajajaja jajajajaja jajajaja jajajajaja jajajajaja jajajaja j

#8 Jacint, Viladecans, 23/08/2019 - 09:43

mínimo para evitar la obesidad de los empleados y el consumo excesivo, luchando de rebote contra el calentamiento global.
Exigir que los demás no fumen y en cambio tener coches contaminantes pudiendo comprar los que no contaminan.
Es decir, puestos a compatibilizar todo se puede.

#8.1 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 23/08/2019 - 15:14

Elegància i minimalisme en el vestir...no descobreix res de nou.

#7 Jacint, Viladecans, 23/08/2019 - 08:52

Puestos a decir que no es incompatible, diré cosas que no son delito, lo dejo meridianamente claro, pues creer en el Estado de Bienestar y no declarar todo lo declarable dado que en el riesgo está la aventura y si me enganchan aún contribuiré más con mis impuestos y sanción al erario público.
Decir que soy comunista, teniendo empresas y pagar lo

#6 Rigo, Manlleu, 23/08/2019 - 08:27

Definitivament han perdut el nord.