Publicitat
Política · 10 de Desembre de 2018. 12:22h.

ERC no s’atreveix a criticar Torra

Silenci del partit dos dies després de la polèmica

ERC no s’atreveix a criticar Torra

Carles Puigdemont i Pere Aragonès (foto: TV3)

Dos dies després de les polèmiques declaracions del president de la Generalitat, Quim Torra, sobre la via eslovena, Esquerra manté el seu silenci. Torra, de fet, va fer aquestes declaracions en presència del vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, que va assistir a l’acte de presentació del Consell per la República a Brussel·les.

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha expressat en roda de premsa la seva preocupació per les declaracions que ha fet el president de la Generalitat sobre la via eslovena i ha manifestat que “no entenem el silenci d’ERC en els últims dies".

“Torra està desconnectat de la realitat. Catalunya no es troba als Balcans, sinó a la península ibèrica, però en els últims dies l’hem sentit parlar més d’Eslovènia que no pas de les reivindicacions dels metges, mestres, bombers i treballadors públics", ha afegit.

"Tenim un govern en crisi, i ens preocupa que el seu col·lapse afecti a tot el país", ha dit Mena. En aquesta línia, ha posat èmfasi en que el "govern Torra-Aragonès no és capaç de presentar uns pressupostos que donin resposta a les demandes de la tardor calenta, estan més preocupats per les seves lluites internes que no pas per donar resposta a les necessitats dels catalans i les catalanes".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jordi BR, L'H, 10/12/2018 - 15:51

ERC ha de resistir fins les properes eleccions i dirigir el procés sense idees de bombers, que Puigdemont deixi d'aferrar-se a la presidencia; li agraïm la feina feta i que continua treballant pel procés, pero fent un pas al costat. No volem un 47, ni un 51 ni un 55. Necessitem una base suficient als ulls de tothom i a partir d'aqui negociar