Publicitat
Política · 15 de Maig de 2019. 09:32h.

ERC només descarta pactar amb el PSC

Maragall afirma que l'acord és "impossible" en considerar Iceta i Collboni uns repressors

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, només ha esmentat el PSC quan a Els Matins de TV3 li han preguntat amb quina força política no pactaria en cap cas. Maragall, que ha desenvolupat la major part de la seva extensa carrera política al PSC, ha manifestat que "tinc claríssim que seria impossible posar-me d'acord amb el socialisme català, que cada cop és més socialisme espanyol i punt".

"Jo no em podria posar d'acord de cap manera amb el senyor Iceta i el senyor Collboni, que són els missatgers de la por", ha remarcat, a més d'acusar ambdós dirigents de ser "membres actius de l'Estat en termes d'acció repressora".

L'alcaldable d'ERC ha evitat també dir si pactaria abans amb Junts per Catalunya o els Comuns, i ha emfatitzat les diferències entre ERC i aquests dos partits. Ernest Maragall s'ha mostrat convençut que "podem governar en solitari".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#16 Stophipocritas, Barna, 15/05/2019 - 18:56

Cuando FILESA, MALESA,EL GAL,CASO FONDOS RESERVADOS, ETC el era un dirigente del PSC-PSOE y calló como... Y AHORA DE QUE VA ESTE TIO, VAYA MENDA

#15 Ciudadano X, Barcelona, 15/05/2019 - 17:10

Yo leí hace tiempo que la masonería siempre se asegura estar con los que ganan. Esto es una constatación que hay una élite dirigente infiltrada y compinchada en los partidos catalanes para controlar a todos. Así, un tipo como Ernest Maragall pasa de PSC a ERC (partido masón). Y su hermano Pasqual fue becado por Porcioles, alcalde franquista.

#14 iñigo, castelló, 15/05/2019 - 16:13

Hace falta tener la cara de hormigón armado. Si este Maragall llega a la alcaldía, será como echar estiércol en la memoria de su hermano y su trabajo en el ayuntamiento.

#12 botifler1914, Sinitaca, 15/05/2019 - 13:07

Pero este troll no era del PSC?
O es que son tres hermanos?

#11 rosa, Barcelona, 15/05/2019 - 13:05

Suposo que la meitat del sou el donaràs al teu germà Pasqual, oi? Si no focis el "germà" no et menjaries un rosco. Per cert....ja parleu en català amb la Pepa?