Publicitat
Política · 19 de Maig de 2014. 21:24h.

ERC obre escletxes a CiU

Tremosa diu que els adversaris són "el PP i el PSOE" mentre que Gambús recorda “la gestió del país per part d'Esquerra”

ERC obre escletxes a CiU

Una imatge de Tremosa i Gambús amb Artur Mas

El candidat de CDC, Ramon Tremosa, i el d’UDC, Francesc Gambús, han enviat aquest dilluns missatges diferents respecte Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). Tremosa ha dit als republicans que els adversaris en aquestes eleccions són “el PP i el PSOE”, mentre que Gambús ha recordat “la gestió del país per part d'ERC”.

El número 1 de la llista de CiU ha apuntat que “està molt bé la rivalitat entre CiU i ERC, però no oblidem que els partits espanyols poden bloquejar la consulta a Catalunya gràcies als vots que aconsegueixin a Catalunya”, tot recordant que els populars i els socialistes van quedar primers i segons en els comicis europeus de 2009.

“No ens despistem, PP i PSOE no poden obtenir vots a Catalunya i que siguin utilitzats per bloquejar la consulta”, ha assenyalat Tremosa, que ha afirmat que “mai fins ara no havíem tingut unes eleccions europees, on els partits d’estricta obediència catalana puguin quedar primer i segon”, ha dit. “No hem d’oblidar els partits polítics que neguen drets democràtics bàsics com la consulta, perquè hi són”.   
 
De la seva banda, Gambús ha criticat Esquerra en afirmar que “cal diferenciar qui ha demostrat que sap gestionar bé un país i qui no l'ha sabut gestionar. En aquest sentit, ha apuntat que “el senyor Junqueras pot estar tranquil perquè el procés i el país està en les regnes de CiU i del president Mas. Els ciutadans tenen memòria per recordar la gestió del país per part d'ERC", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Joana, BCN, 20/05/2014 - 08:01

Qui anira a les meses El 9N ? ,sera voluntari? perque obligar no sera posible en el cas que l'estat escañol no ens permeti fer la consulta, i no crec pas que ho permeti.
Votar es un dret
Anar a la mesa es una obligacio
Fins quan???

#7.1 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 20/05/2014 - 10:32

qui parla d'obligar a votar el 9 de novembre? tal com dius és un dret, i si algú no vol votar és ben lliure de no fer-ho. El que sí que no es pot tolerar de cap de les maneres és que després s'apropiïn de l'abstenció.

#6 Ernesto, Vilassar, 20/05/2014 - 00:42

¿QuIén es Gambús?

#6.1 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 20/05/2014 - 10:33

suposo que si tinguéssis un mínim interès en les eleccions europees t'hauries mirat qui són els candidats que es presenten.. hehe.
és el candidat que presenta Unió, num 2 de les llistes de CiU. Tenint en compte que ve d'unió m'ha sorprès positivament, espero no equivocar-me...

#6.3 Ernesto, Vilassar, 21/05/2014 - 01:18

Gambús, número 3 de la lista (la segunda es la representante del PNV).
Veo que tu tampoco te has mirado las listas. Poco interés...

#5 Sessa, Barcelona, 19/05/2014 - 23:56

En Gambús està fent una campanya en positiu per tal que a Catalunya hi hagi una bona participació molt important en aquest moment, destacant a la vegada la conveniència de mantenir les relacions amb Europa. Potser algun dia podeu deixar tranquil en Duran, que poc originals !

#4 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 19/05/2014 - 23:03

he estat escolant Gambus, i tot i no ser de la radicalitat independentista que m'agradaria, almenys no és un unionista com en Sedó i no crec que posi pals a les rodes.. CiU ha fet els deures, i a les europees tindran la meva confiança.

#3 Manuel, Tarazona, 19/05/2014 - 21:56

¿Tremosa no es el que ha hecho un papelón tras otro buscando el apoyo de las instituciones europeas al "procés"? Caray, pues si este es el bueno no quiero ni pensar cómo es el otro.