Publicitat
Política · 2 d'Agost de 2020. 14:56h.

ERC obre una altra escletxa amb JxCat

Aragonès proposa que la Generalitat es personi en la causa del 3%

ERC obre una altra escletxa amb JxCat

El vicepresident de la Generalitat i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha considerat aquest diumenge que la Generalitat ha de "personar-" com a acusació particular en el conegut com a cas 3% de presumpte finançament irregular, que afecta CDC i a l'PDECAT.

En declaracions als mitjans després de reunir-se amb l'alcaldessa de Sant Cugat de Vallès (Barcelona), Mireia Ingla, Aragonès ha opinat que en les pròximes setmanes s'ha de treballar "internament des de la Generalitat per fer aquesta personació, per defensar els interessos dels ciutadans de Catalunya".

"L'Ajuntament de Sant Cugat ja ha decidit personar-se com a acusació particular al·legant que se sent perjudicat. Crec que és absolutament raonable, i segons la meva opinió, la Generalitat de Catalunya també ha de personar-se", ha dit.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Masias , Mis posaderas , 02/08/2020 - 20:47

Como mucho un pellízquito

Entre bomberos no se pisan la manguera

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 02/08/2020 - 15:36

Aquesta es la oportunista ERC que va fer mans i manigues per silenciar a Montserrat Gassull, regidora d´ERC a Torrdembarra, quan va intentrar denunciar els casos de corrupcio dels seus compinches colpistes del sindicat del crim convergent a aquell ajuntament, que malauradament no van poder aturar i que ara els fara pasar un cop mes pel calvari jud