Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2008. 19:04h.

ERC ofereix a CiU una candidatura europea

Puigcercós posa com a condició que defensi el dret a decidir dels Països Catalans

ERC ofereix a CiU una candidatura europea

Puigcercós i Mas, a la seva darrera trobada el passat mes de juliol

El president dʼEsquerra, Joan Puigcercós, ha proposat, en el marc del Consell Nacional, que Esquerra ha celebrat dissabte a Barcelona, una candidatura catalanista a les properes eleccions al parlament europeu ʻque es planti a Brussel·les amb una proposta de defensa del dret a decidirʼ. Segons Puigcercós, els diputats dʼaquesta candidatura haurien de defensar a Europa quatre idees: el dret de decidir dels Països Catalans, el dret del poble català a ser representats a Brussel·les, la llengua i la cultura catalanes i la manera de veure el món del poble català. El president dʼEsquerra ha assegurat que tot i que ʻalgú hi vol veure una voluntat tacticista, no ho ésʼ i en aquest sentit ha afegit que ʻés una proposta clara i franca als altres partitsʼ.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#43 Jonathan, Girona, 15/12/2008 - 14:12

Correcta ! molt bé ! Cal un padrí a Europa (es manifest que a les Espanyes no ho volen entendre) per fer pràctica la nostra independència.
Pero per evitar la esquisofrènia política, hem d'aconseguir una candidatura catalanista a CATALUNYA...

#42 Ernest, Tarragona, 15/12/2008 - 01:21

CiU ERC a Europa= vot meu que perden.
Que vagin a menjar-li la ... als sociates. No són tan amics?

#41 l'ase dels cops, bcn, 14/12/2008 - 19:36

a mi em sembla una moolt bona notícia i també hauria d ser el camí a seguir en el futur. quan entendrem que només sumant ciu erc o erc ciu podrem realment subsistir com a nació? si no: serem irremeiablement esborrats en 2 generacions.

#40 Jordi, Barcelona, 14/12/2008 - 18:53

Gombau, no sé què fareu els militants d'Esquerra... però els votants és ben evident el que fan: sou el partit d'Europa amb més exvotants que votants. Tot un èxit, sí senyor! Serà per allò de "Montilla president, Catalunya independent"...?

#39 Gonbau, Lloret de Mar, 14/12/2008 - 17:57

Mai cap militant d'ERC s'ha donat de baixa, i si un mort per malaltia o accident es reemplaçat per un de viu. Ni en els moments de màxima espanyolització de Catalunya gràcies al pacte d'ERC amb el PSOE, ens donen de baixa. Som com som i i baixes, no.