Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2010. 13:13h.

ERC passa al davant de Solidaritat

Malestar també entre militants de la UGT

Esquerra Republicana ha fet l'ofrena floral abans que Solidaritat per la Independència malgrat que, a la cua, estaven darrere. ERC ha passat al davant atesa la seva condició de força parlamentària. L'avançament ha provocat malestar en Solidaritat Catalana per la Independència, el partit de Joan Laporta, els membres del qual estaven a ple sol. També en la delegació de la UGT i CCOO, amb pancartes per a la propera vaga general, que estaven al davant com mostren les imatges. Els sindicats han optat tanmateix per cedir-los el pas per evitar conflictes.

Dirigents d'Esquerra, a l'ofrena
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Sole, Madrid, 12/09/2010 - 01:53

Esto nunca lo habría hecho el Sr. Anglada, ya que su partido PxC mantiene el buen hacer en la que se educa una sociedad civilizada, como la que forman sus simpatizantes y afiliados y que quieren así para el resto de sus conciudadanos.
Saludos

#3 Josep-Maria, Barcelona, 11/09/2010 - 17:17

Una cursa de cotxes passa davant del telenotícies de les 14.30 el dia 11 de setembre, és a dir, passa davant de la informació sobre la Diada. Ja és habitual que certs esdeveniments esportius del motor desplacin el nostre telediari. Algú va decidir que sobra un enfoc català del que passa al món

#2 Fran, Llinars, 11/09/2010 - 15:31

Una mostra mes d q x l´´ independentisme el important es la foto xq saben q quan surgin possibilitats tindran d´esgarrapar subvencions i poltrona.La resta,atur,economia,seguretat,pobressa,pymes,habitatge,..no importa.

#1 víctor, bcn, 11/09/2010 - 13:29

És el que passa quan actes que haurien de ser populars es transformen en institucionals i protocolaris perdent tota la seva legitimitat. Sortir a la foto els primers és el que compte. Després tot l'any votant en contra de la nació catalana. Com deia JC: els primers seran els últims.