Publicitat
Política · 26 de Maig de 2015. 20:03h.

ERC penetra al Baix Llobregat

Amorós destaca que la pujada a l’àrea metropolitana ha estat “extraordinària”

ERC penetra al Baix Llobregat

El portaveu adjunt d'ERC al Parlament, Oriol Amorós

El portaveu d’Esquerra al Parlament, Oriol Amorós, ha destacat la pujada del sobiranisme en les darreres eleccions municipals malgrat que CiU ha perdut a Barcelona.

Amorós ha destacat que, a les eleccions del 2011, el vot sobiranista va ser del 38% i ara és del 45% mentre que el vot ‘unionista’ ha passat del 39% al 32%. “El sobiranisme ha guanyat 312.000 vots i l’unionisme ha baixat 126.000”, ha afegit.

El dirigent d’ERC també ha destacat que “la nostra representació a l’àrea metropolitana ha estat extraordinària” amb regidors a municipis com Castelldefels, Santa Coloma o Badalona. “Hem entrat també a tots les localitats del Baix Llobregat”.

Oriol Amorós ha demanat també als mitjans de comunicació “que es trenqui el setge de silenci informatiu a la vaga dels tècnics de Movistar” i ha expressat la seva solidaritat amb els treballadors d’empreses subcontractades.

“És inadmissible que una empresa que declara milions de guanys i que gaudeix de beneficis fiscals tracti els seus treballadors d'aquesta manera i els sotmeti a aquestes condicions de sous baixos, autònoms forçats que fan el 100% de la seva facturació a Movistar, autònoms forçats a cotitzar 4 hores diàries que fan jornades reals de 10 i 12 hores, sovint posant en risc la seguretat laboral”, ha manifestat.

Amorós ha insistit que “el nivell d'informació sobre aquest conflicte està molt per sota de la seva importància social, de la seva rellevància, no només pel que representa una empresa d'aquestes dimensions sinó perquè estem parlant d'un paradigma que cal trencar, del paradigma del domini i l'explotació, de l'abús del poder i de l'empitjorament reiterat de les condicions de vida dels treballadors”.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#7 spanish, Madrid, 27/05/2015 - 13:16

quizas es mas totno qeu Bosch......no encuentro el 1,8 millones del 9N deben de haberse ido de viaje medio millon

#6 zenaida, Barcelona, 27/05/2015 - 07:58

Es de agradecer que alguien nos hable del conflicto laboral de los técnicos de Movistar...el.sábado estaban encerrados en Pza Catalunya ...llevan meses y meses de lucha en toda España...no hay derecho que los medios de comunicación callen...son autónomos mal pagados que cobran mal y tarde..

#5 Carlos Gomez, Bcn, 26/05/2015 - 23:23

Acaben d´inventar l´algebra cuantica.
Trempats si que son.

#4 Carlos Gomez, Bcn, 26/05/2015 - 23:21

Si home, si
Aneu guanyant.
Aquesta fe nomes es cosa de fanatics o de juligans del Espanyol.

#3 Xipolleig, Barcelona, 26/05/2015 - 21:53

La diferència és que en molts llocs a més a més d'entrar ERC,entren les CUP, i és en la combinació d' ambdós que rau la diferència.
En la mida que els ciutadans de l'àrea de Tarragona o Barcelona, la gent d'origen espanyol oblidin les qüestions ètniques votaran més, partits com les CUP, o ERC

#3.1 José Quinta, LH, Cataluña, España, 27/05/2015 - 08:57

Primero: veo que tú no has olvidado la cuestión "étnica". Gracias a tu comentario, los Constitucionalistas, no la olvidaremos. Segundo: sumar peras con manzanas no se puede hacer. La burguesía catalana no apostó por CiU durante tantos años para darle el poder a ERC ni mucho menos a la CUP. De nada.

#3.2 Marco Ulpio Trajano, Barcino, Hispania, 27/05/2015 - 09:16

y dices tu, tu precisamente, que hay que olvidar las cuestiones etnicas...quins coll...!!!! . olvidad vosotros vuestro nacionalismo etnicista.

.etnicismo=nacionalismo=sepa ratismo