Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2019. 17:39h.

ERC perd l'emblemàtica alcaldia de Prats de Lluçanès

JxCat i una escissió d'Esquerra desallotgen els republicans

ERC perd l'emblemàtica alcaldia de Prats de Lluçanès

El dirigent d'Esquerra Isaac Peraire

El dirigent d'Esquerra Isaac Peraire ha perdut l'alcaldia de Prats de Lluçanès, una de les emblemàtiques de la formació, després que JxCat i Movem Prats hagin assolit un acord. Peraire, que forma part de la direcció del partit i va perdre les eleccions municipals, passa a l'oposició.

El cap de llista de Junts per Prats Jordi Bruch, va ser nomenat alcalde de Prats de Lluçanès el passat mes de juny i va desbancar els republicans de l'emblemàtica alcaldia. Movem Prats va anunciar aquest dimecres que s'incorporarà al govern que lidera Jordi Bruch. Des de Movem Prats apunten que "aquesta és la millor opció per garantir la governabilitat municipal i que el poble avanci en una perspectiva social i per aconseguir millores en el municipi".

movemprats.jpg

JxCat va ser la força guanyadora amb el 41,58% i cinc regidors. La llista d'Esquerra es va dividir poc abans de les eleccions municipals per desavinences entre el llavors alcalde, l'esmentat Isaac Peraire, i la regidora de Cultura, Montserrat Juvanteny. ERC va obtenir 3 representants mentre que Montserrat Juvanteny amb Movem Prats en va obtenir 2. República Activa de Prats de Lluçanès va aconseguir 1 regidor.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Escamarlà, Barcelona, 04/07/2019 - 21:14

Perdoneu, pero algú em pot dir on cau aquesta emblemàtica ciutat de Prats ?

#1.1 Joan, Prats, 05/07/2019 - 15:23

Si no saps res del teu país, poca cultura