Publicitat
Política · 19 de Febrer de 2011. 17:04h.

ERC posa en marxa un 'think tank' amb els exalts càrrecs

Huguet, nou president de la Fundació Irla

ERC posa en marxa un 'think tank' amb els exalts càrrecs

Puigcercós, amb els exalts càrrecs

Esquerra ha posat en marxa un nou grup de treball de la Fundació Josep Irla, la Secció d’Anàlisi de les Polítiques Públiques, format per més de 200 membres entre els quals hi ha persones que han treballat en els darrers governs de la Generalitat, ex-diputats, ex-senadors i càrrecs locals, amb la finalitat d’aprofitar tota aquesta experiència i coneixements acumulats.

La creació d’aquesta secció "és fa més necessària que mai", segons Puigcercós, sobretot en un moment "en que el govern no té projecte, no marca prioritats, no hem vist no una proposta seriosa a mig i llarg termini". "El govern de CiU no té un projecte estratègic seriós i responsable que faci un pla de país d’aquí a 25 anys", ha afirmat.

L’objectiu és que aquest grup esdevingui "un veritable think-tank d’Esquerra, especialment útil en el seguiment, impuls i control de l’obra del nou Govern de Catalunya", segons ha explicat el nou president de la Fundació Josep Irla, Josep Huguet. Amb la creació d'aquest grup "Esquerra es reforça" ha assegurat, "perquè tot un col·lectiu d'un alt valor estratègic es cohesiona entorn del projecte d'Esquerra".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Mercè, Vallirana, 21/02/2011 - 14:50

Esquerra a de desaperèixer per haver ajudat als colonitzadors sociates!

#7 joan, manresa, 20/02/2011 - 19:42

El Casal,19,30h.--Srs. de ERC,voleu dir que no us paseu un chik......Fundació Irla...???Nosaltres diriem ,Fundació Irla,Cementiri d'elefants...No fotem.Per cert ,la tertulia demana si no es podríen saber els sous,o --agraiments--d'aquets pensadors..,esperem que en tinguin per comprar fruits secs

#6 Jaume, Taradell, 20/02/2011 - 18:30

Un think thank??? Mare de Déu , però si aquesta gentola no han tingut mai cap idea minimament a considerar. Una colla d'anlfabet vividors del sistema...

#5 Joan Bosch, Manresa, 20/02/2011 - 12:02

Ondia Pep, tu com tal de no treballar t'apuntes a qualsevol parida....ara que no pots xuclar de la mamella del Govern, t'apuntes a xuclar del teu propi partit....va home sigues valent i abandona el traje i corbata i torna a la pana i a fer clases al Lacetània perquè ja saps "qui perd l'origen..

#4 Al carrer, collons !, Barcelona, 20/02/2011 - 07:09

Per fí !!! Al cap de set anys s'han decidit a pensar. Us felicito fills !