Publicitat
Política · 15 de Maig de 2009. 14:42h.

ERC posa Junqueras com a mostra "d'obertura del partit"

El partit presenta el cartell de campanya: 'Próxima estació, Europa'

El candidat d’Esquerra a les eleccions europees, Oriol Junqueras, i el portaveu i secretari d’Imatge i Comunicació, Ignasi Llorente, han presentat el cartell de campanya de les eleccions europees, juntament amb l’eslògan: ‘Pròxima estació, Europa’.

Al cartell, com ha explicat Llorente, "destaca el nom del candidat, que és la persona que representarà Esquerra properament al Parlament Europeu". En la imatge apareix Oriol Junqueras davant una imatge d’exterior, amb fons blau, que "simbolitza la obertura del partit en la nova etapa iniciada en el darrer congrés, i d’una candidatura que encapçala un candidat independent".

Finalment, el cartell també incorpora els logotips dels altres partits que formen la candidatura, uns partits, com ha dit Llorente, "amb qui ens sentim molt còmodes, molt representats i que, a més, són els nostres socis naturals".

Junqueras i Llorente, amb el cartell
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Marta, Sant Martí, 16/05/2009 - 17:17

l'Oriol és un excel.lent candidat pero el "claim", la foto i el cartell, lamentables.

#5 xic farigola, bcn, 16/05/2009 - 10:53

L'Oriol és el millor candidat d'aquestes eleccions, no m'extranya que els d'ERC hagin un fet un cartell on només se'l veu a ell i el seu nom.

#4 SSS, sabadell, 15/05/2009 - 19:07

Oriol: quedes millor sense corbata. t'ho dic com a amic.
I és cert que és millor el candidat que el partit. Però, com que no és possible fer política al marge dels partits, la qüestió era aprofitar o no l'oportunitat. L'oriol va fer bé.

#3 Pere, Lleida, 15/05/2009 - 18:59

L'única obertura que practiqueu els d'ERC cada dia que us lleveu no és pas la del partit.

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 15/05/2009 - 18:05

ERC se ha equivocado de estación.
Su tren va a Canfranc.