Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2022. 12:53h.

ERC pressiona Junts

Demana amb la CUP i Comuns la convocatòria de la comissió de l'Estatut dels Diputats

ERC pressiona Junts

Josep Maria Jové i Marta Vilalta, amb Aragonès, en una foto d'arxiu. (Foto: Parlament / Jordi Garcia Monte)

ERC, els comuns i la CUP han reclamat la convocatòria de la comissió de l'Estatut dels Diputats per abordar el cas del diputat Francesc de Dalmases, que dimarts va dimitir com a vicepresident de Junts després de l'informe intern del partit que va concloure les seves "intimidacions" a una periodista.

Les tres formacions han registrat la petició per convocar-la sense esmentar el seu cas, però un comunicat dels republicans es remarca que "abans de l'estiu" ja havien instat la mesa del Parlament a "demanar a la comissió de l'Estatut dels Diputats que verifiqués i fes un informe" per si la conducta de Dalmases "havia contravingut el codi de conducta" de la cambra.

El secretari d'aquesta comissió parlamentària i diputat del PSC, David Pérez, ha assegurat a El matí de Catalunya Ràdio que "amb la informació que es té" es pot iniciar la investigació sobre Dalmases. "El reglament és molt clar, el primer que hem de fer és un procediment d'informació reservada", ha dit.

Pérez ho ha afirmat després que el president de la comissió i diputat de Junts, Jaume Alonso-Cuevillas, mostrés en una altra entrevista radiofònica a la Ser els seus "dubtes" sobre com s'ha de procedir en l'expedient disciplinari a Dalmases.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Gurguri, Barcelona, 26/10/2022 - 16:32

Cuevillas no es imparcial para esta investigación. Lo vimos ayer en una entrevista- masaje con Graset .Es el zorro vigilando el gallinero. También sigue una falsa cuenta de una periodista que no existe Joana Masdeu para defender a Dalmases

#2 Arnat, Barcelona, 26/10/2022 - 15:26

Entre ells sempre es taparan les vergonyes i les corrupteles, doncs s'això en viuen, pero no hi ha mal que duri cent anys i quan aquesta banda de farsants quedin marginats caldrà aplicar una bona dosis de xarop de dignitat i posar-los a la picota per tota la degradació que han practicat per destruir les institucions. Enganyar i mentir es lo seu.

#1 Marc de Vich, Vich, 26/10/2022 - 13:39

Sembla mentida que el lazi pulgarcito, no sàpiga de qui està envoltat, vaja, els xucladors de Junts i els nens maleducats i malcriats de la CUP, com per anar-se'n d'excursió amb ells i fer meditacions, en fi nens, no se n'ha adonat que ja som molts els que els hem calat i això és elcomençament de la fi , de què va? a qui enganya?