Publicitat
Política · 29 de Juny de 2022. 13:34h.

ERC qüestiona ara el Quart Cinturó entre Sabadell i Terrassa

Alejandro Fernández denuncia els boicots "des de Catalunya"

ERC qüestiona ara el Quart Cinturó entre Sabadell i Terrassa

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha qüestionat el Quart Cinturó entre Sabadell i Terrassa durant la sessió de control al Parlament i ha explicat "el pla estratègic de mobilitat del Vallès, aprovat pel Govern, estableix actuacions en tot l'àmbit de les dues comarques en diferents perspectives, prioritzant l'àmbit del ferrocarril".

Aragonès ha exposat que "en l'àmbit concret doncs del que vostè menciona, en aquests moments hi ha un tram d'Abrera a Terrassa que està en construcció". "El tram doncs que es podria arribar a realitzar entre Sabadell i Terrassa doncs serà objecte de debat per intentar arribar a una solució de consens que agrupi el màxim de gent", ha remarcat.

El president ho ha dit a pregunta del líder del PPC, Alejandro Fernández , que ha retret al Govern el "poc edificant espectacle de divisió a costa del Quart Cinturó". "Acumula trenta anys de retard generats a Catalunya i que, de boicot a boicot, amenaça de córrer la mateixa sort que l'ampliació de l'aeroport", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 pepe, Andorra, 29/06/2022 - 14:24

El q no este hecho el cuarto cinturón es en gran parte el responsable de los atascos en la A7 en Barbera, q los atascos hace años q existen con peajes y nadie decia nada, por razones obvias. Es como aquel chiste de los caciques sudamericanos....¿Ve usted la autopista? No, claro, pq la pasta la tengo yo.....Claro q ahora los caciques son los de casa

#1 A.Bcn, Barcelona, 29/06/2022 - 14:01

ERC es el partido de los palurdos comarcales con ínfulas pijoprogres. No puede salir nada bueno de ellos.

#1.1 pepe, andorra, 29/06/2022 - 14:18

bueno, entre un hijo de biden y uno de ERC, tampoco es q haya mucha diferencia. En fin, q viva la propaganda negra de la disidencia controlada.

#1.2 A.Bcn, Barcelona, 29/06/2022 - 14:37

#1.1

En serio, busca ayuda. Seguro que lo tuyo tiene solución.