Política · 23 de Novembre de 2009. 15:16h.

ERC qüestiona el míting del PSOE

Ridao considera que va ser "un acte d'ostentació i poca austeritat"

ERC qüestiona el míting del PSOE

Zapatero, durant l'acte del PSOE. (Foto: PSOE)

El secretari general d'Esquerra, Joan Ridao, ha opinat sobre la presentació, per part del PSOE, de la llei d'economia sostenible, i l'ha considerat “un acte d'ostentació i poca austeritat que demostra una greu manca de sensibilitat en uns moments de crisi econòmica com els actuals”. Joan Ridao ha declarat, a més, que “més enllà de les formes, aquesta llei és un autoplagi i un refregit de mesures anteriors que Zapatero, un autèntic prestidigitador, amaneix a més de populisme”.

En aquest sentit, per Ridao “la llei d'economia sostenible és una nova mostra que la política econòmica de Zapatero es redueix a resar i esperar”. Finalment, Ridao ha destacat que “la llei arriba tard i no incidirà en l'actual crisi” i, per tant, ha reclamat “enlloc d'un rosari de propostes inconnexes, unes poques propostes de reforma estructural consensuades per la via del diàleg”.

D'altra banda ha insistit que “davant del quadre patològic d'un TC caducat, deslegitimat i polititzat, el que cal és que les forces polítiques catalanes mostrem una resposta unitària, i no partidista i aprofitada, per reclamar respecte cap a la voluntat del poble de Catalunya expressada democràticament en referèndum”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 hombredeapie, valencia, 27/11/2009 - 17:09

No queremos costosos mítines que imiten el desfile de las estrellas de cine. Queremos debates con la presencia de los gobernantes informando de los problemas y su resolución. ¿Creen que si el ciudadano de a pie buscara un chico y una chica de película, el

#5 homenot, girona, 23/11/2009 - 19:02

miquel de badalona ,erc no dona soport a ningú.Hi ha un tripartit2 perque els de ciu no van poder fer la sociovergencia.Si ciu podia pactar amb psc perquè no ho pot fer erc???i no és un soport és un pacte de govern.
votant de ciu=memoria de peix

#4 joan, manresa, 23/11/2009 - 17:57

Aquest home sa begut l'enteniment..,quina pachangada...,i amb els temps que corren.Un circ amb pallassos inclossus.Axó sí es lo que millor li va,els mitins,sempre diu lo matej amb totas las gesticulacions i frases fetas...L'entrada de la Chacon penosa

#3 Fotem-los al carrer!, Barcelona, 23/11/2009 - 16:48

Desde quan esteu autoritzats a criticar l'amo? Vosaltres a callar i aplaudir com abons sociates

#2 miquel, Polinyà, 23/11/2009 - 16:12

Per presentar una llei d'economia sostenible ho fan amb un míting insostenible. Aquests socialistes es pensen que ens mamen el dit? D'on han sortit els calers per a tanta fantasmada?. Quina diferència hi ha entre sociates i PPeros?