Publicitat
Política · 3 de Maig de 2019. 09:32h.

ERC qüestiona la Creu de Sant Jordi a De Gispert

Alba Vergés responsabilitza Torra del guardó i creu que la piulada "és més enllà de desafortunada"

La consellera de Salut i membre de la direcció d'ERC, Alba Vergés, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha qüestionat la Creu de Sant Jordi a Núria de Gispert. Vergés, però, s'ha mostrat visiblement incòmoda amb la pregunta de Lídia Heredia sobre la concessió d'aquest guardó a l'expresidenta del Parlament. Primer ha criticat la piulada i segons més tard ha assegurat que no l'havia vista.

La consellera, inicialment, ha responsabilitzat en exclusiva el president de la Generalitat, Quim Torra, de la decisió de condecorar De Gispert i ha dit que "nosaltres respectarem la seva decisió". Tot seguit ha recordat que la piulada de Núria de Gispert on comparava polítics unionistes amb porcs "és més enllà de desafortunada i crec que no hauria de donar-se aquest tipus de missatges mai. Nosaltres intentem no donar-los mai".

Tot seguit ha canviat de tema i s'ha posat a parlar sobre el departament de Salut que encapçala i del que li diuen Carme Forcadell i Oriol Junqueras. Heredia, però, ha insistit amb De Gispert i li ha preguntat què votaria ERC al Parlament sobre l'esmentada Creu de Sant Jordi.

"Doncs no ho sé perquè ara no sóc diputada al Parlament de Catalunya, però segur que amb aquest missatge de que no és el missatge que hem de donar a la ciutadania, sempre tenim el màxim respecte a l'oposició política", ha replicat, per tot seguit tornar a canviar de tema i parlar dels beneficis de la independència.

"Però si ho hagués de votar vostè, consellera?", li ha preguntat Lídia Heredia. Vergés ha assegurat aleshores que no havia llegit la piulada que portava un minut criticant i que per tant, no volia comentar-la malgrat que ja ho havia fet.

"No ho sé perquè ni tan sols ho he llegit. Per tant, no parlaré d'una cosa que ni tan sols m'he llegit", ha argumentat, per tot seguit afirmar que la piulada que no s'havia llegit "és la política mestra del pim-pam-pum i jo estic intenta fer una política molt responsable amb una cosa molt seriosa que és el nostre sistema de salut. No deixaré de treballar per la gent".
 

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 Soloesmiopinion, Tabarnia, 03/05/2019 - 22:42

Tiene razón la señora. En ERC són mas de hablar de la inferioridad intelectual de la raza negra como decía Barrera, o de hablar del ADN de los catalanes versus el de los españoles. También haría bien en revisar la cuenta de tweeter de su apreciado Rufián.

#13 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT AMB ELS QUE PROTEJEN MAS A LOS DE FUERA QUE LOS DE CASA , AIXO DEMOSTRA UNA COSA E.R.C. NO PINTA RES EN EL GOVERN CATALÀ QUI FA I DESFA ES PUIGDEM, 03/05/2019 - 20:32

EL GOVERN CATALÀ ¿NO SON E.R.C. y JXCAT = PDECAT ? REPUBLICANS I DRETA CATALANA .Si esto es asi las Decisions ques prenen han de estar de acord les dos partes DONAR LAS CREU SANT JORDI Tendria que haber sido un acuerdo mutuo els de dretes i els d´esquerres y no asido asi . E.R.C. NO TE VEU NI VOT en el Govern Català ÉS UN FET ..

#12 Albert, BCN, 03/05/2019 - 15:38

El torra y el puchi solo gobiernan para sus fanaticos... como cada vez hay menos fanaticos... se están quedando sin votos... adiós torra adiós! Te espera la papelera de la historia, ese es el lado correcto de la historia en el que estás

#11 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/05/2019 - 14:11

Sempre he dit que ERC es unicament una empresa de col.locacio de parasits, inservibles i de la pitjor quincalleria toxica. I la mes eficient d´Europa sense rival.

#10 Frank, Madrid , 03/05/2019 - 13:49

Me gustaria que dijeran lo mismo para cada insulto que hace Albert Rivera por Twitter o por cualquier otro medio.

#10.1 Albert, BCN, 03/05/2019 - 15:33

Pon algún ejemplo... a no, que no hay

#10.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 03/05/2019 - 22:39

Te agradecería algún link a algunos de esos tweets con esos supuestos insultos, si no, habrá quien pueda pensar que eres un mentiroso.