Publicitat
Política · 27 d'Abril de 2011. 17:40h.

ERC qüestiona les subvencions a la Feria de Abril

Portabella diu que està "al marge de la llei en termes econòmics"

ERC qüestiona les subvencions a la Feria de Abril

Jordi Portabella, en una foto d'arxiu

L'alcaldable d'Esquerra a Barcelona, Jordi Portabella, ha carregat contra la Feria de Abril que se celebra a Catalunya. El regidor barceloní ha dit que "en termes econòmics la Feria de Abril està al marge de la llei".

Segons el dirigent independentista, el suport econòmic d'aquesta festa es basa en "unes subvencions que ningú té i en unes arbitrarietats que a ningú se li toleren".

Portabella ha indicat, del màxim responsable de la FECAC, l'entitat organitzadora de l'esdeveniment, Francisco García Prieto, que "no es tracta només de la subvenció directa" sino també de "l'incompliment dels pactes de les xifres de les subvenciones o que se li concedeixi el sol gratis perquè després el cobri i el distribueixi" sense que hi hagi cap concurs públic.

En aquest sentit, ha destacat que García Prieto "diposa de les casetes arbitrariament, i que el pàrquing també se li proporciona gratis i ell també n'obliga el pagament".

"En termes econòmics, la Feria està al marge de la llei perquè rep subvencions privilegiades i se li cedeix l'espai i alguns serveis gratuïtament mentre que el seu organitzador cobra després per aquests serveis", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 nicol, Barcelona, 02/05/2011 - 09:25

Si en la época que estamos ha sido subvencionada la feria, donde combran precios exagerados, el responsable del departamento que haya dado esa subvención debe dimitir por irresponsable y malversador de fondos públicos. DIMISIÓN URGENTE.

#7 Terraxa, Terrassa, 28/04/2011 - 19:24

sí senyor, i de passada, vejam si carrega contra les pensions de jubilació dels polítics (molt més grans que els altres cotitzants, i amb només 2 legislatures cotitzades), i el seu atur (80% del sou durant el 50% del temps que hagin estat en actiu).
I també contra els sous de TV3, i .......

#6 luis, barcelona, 28/04/2011 - 13:04

En estos tiempos, repartir subvenciones A ESA ¿CRETINEZ? ya no es una GILIP... ya es una verdadera estafa al pueblo CATALÁN al que reducen prestaciones elementales
Y que alguien no me diga que no solo de pan vive el hombre, que de FINITOS, Y PASODOBLES subvencionados podemos pasar

#4 serafí, Sants, 27/04/2011 - 18:49

i tot això no ho podia haver dit l'any passat, quan era el Carod el que pagava la factura???


Per cert, jajajaa, a la Fira d'abril no hi ha anat mai 2 milions de catalans. L'increible és com aquesta gent fa 20 anys que menteix i ningú no ha dit res

#3 jajajajaa, barcelona, 27/04/2011 - 18:03

lo que faltaba...monta una feria donde van dos millones de catalanes y luego hablamos Portabella...

#3.1 kim, hospi, 27/04/2011 - 19:03

En plena crisis y seguimos financiando fiestas, las fiestas se hacen si se pueden hacerse pero si alguien quiere fiesta que se la pague él. Aunque entiendo que para los que se lucran de ellas sea imperativo financiarlas... como TU.