Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2011. 17:51h.

ERC qüestiona que Montilla vagi al Senat

Anna Simó: "no hi ha d'anar a fer res"

ERC qüestiona que Montilla vagi al Senat

José Montilla, quan era president de la Generalitat

La portaveu d'Esquerra, Anna Simó, ha qüestionat que l'expresident de la Generalitat, José Montilla, sigui escollit senador en representació del Parlament. Simó, en la primera roda de premsa després de les eleccions generals, ha manifestat que "un expresident de la Generalitat de Catalunya no hi ha d'anar a fer res al Senat".

La dirigent d'Esquerra -i exconsellera amb Pasqual Maragall- ha emfatitzat que no opinava sobre "Montilla com a primer secretari del PSC, sinó com a expresident de la Generalitat".

El Parlament haurà d'escollir properament els senadors en representació de Catalunya d'acord amb els resultats electorals aconseguits per les diferents forces polítiques. El PSC no ha desmentit fins ara que pensi en José Montilla com un dels senadors designats com ja va fer Iniciativa amb l'extitular d'Interior, Joan Saura.

El portaveu del PPC, Enric Millo, ha afirmat per al seva banda, que "no ens hi oposarem" tot i que ha admès "que trenca una dinàmica no ha passat mai, però no ens correspon a nosaltres valorar-ho: és una decisió personal del senyor Montilla i el seu partit".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#18 ramon, barcelona-c, 23/11/2011 - 21:55

Em temo que el president Montilla ,que va arribar a president gràcies a Esquerra i comunistes no tenía cap simpatía per l'institució i amb la fi que ha tingut s'ha transformat en una profunda rancunia i si pugués acceptar un càrrec de porter en una conselleria ho faría per degradar el càrrec

#17 Joan, Barcelona, 23/11/2011 - 13:59

Jo pregunto: un polític que ha perdut estrepitosament les eleccions a Catalunya, és raonable que vagi a representar al Senat aquells que l'han derrotat estrepitosament? La democràcia ha dictaminat que Montilla s'ha de retirar. Punt. No hi ha més.

#16 josep, Vilallonga de Ter, 23/11/2011 - 12:34

Es veu que per en Montilla ser President de la Generalitat és com un destí de feina, com qui el fan cap de secció i al cap d'un temps el traslladen. I em sembla que no és ben bé això, no?

#15 Miquelet, barcelona, 23/11/2011 - 10:27

No veieu que no te ofici ni benefici? Que voleu que faci ...pobre home ... no pot fer res mes que anar de carrec en carrec fins la jubilació ....

#14 Rosa, Mataró, 23/11/2011 - 10:22

El Sr. Montilla te poca categoria per això i per a més. No te vergonya de res. Un expresident de la Generalitat ara al Senat. No en va tenir prou de deixar la Generalitat per terra que ara encara la vol enfonsar més. Quina poca classe que te el Sr. Montilla!!!