Publicitat
Política · 11 de Juny de 2019. 10:08h.

ERC rebutja penjar una pancarta en favor dels presos

L'alcaldable a Tarragona afirma que "no és la nostra idea"

ERC rebutja penjar una pancarta en favor dels presos

ERC vol governar Tarragona només amb els comuns i el suport extern de Junts per Catalunya i la CUP, segons ha explicat l'alcaldable de la formació, Pau Ricomà, a El món a RAC1. També ha reconegut que no té previst penjar cap pancarta en favor de la llibertat dels presos a l'Ajuntament.

“No ens hem plantejat penjar una pancarta en favor dels presos polítics a l'Ajuntament. No és la nostra idea", ha afirmat Ricomà. D'altra banda, ha indicat que "cada ciutat té les seves dinàmiques. Jo no sóc ningú per jutjar el que estan fent en altres ciutats. Barcelona té una dimensió especial, però jo m'ho miro amb absolut respecte”.

“A Tarragona, per dinàmiques locals, prima la necessitat de canvi, que els 4 partits [ERC, JxTGN, ECP i CUP] vam dir en campanya”, ha considerat. "Hi ha distància ideològica entre partits, però en molts temes compartim la necessitat de donar-li solució. Hi ha moltes més coses que ens apropen que no pas ens allunyen, per tant, som capaços de gestionar les discrepàncies”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 rosa, Barcelona, 11/06/2019 - 14:07

En comupodem una verdadera vergonya. D'esquerres no en tenent re de res.

#4.1 soloesmiopinon, Tabarnia, 11/06/2019 - 21:22

De fet son tan d'esquerres con ERC, es a dir, res.

#3 gurguri, barcelona, 11/06/2019 - 11:14

Parece extraño que en Tarragona exista un dirigente de ERC, que piense en todos los ciudadanos.Lo normal es fanatismo independentista sectario y excluyente.Enhorabuena.

#2 botifler1914, Sinitaca, 11/06/2019 - 11:00

Estos son mis principios, pero si no le gustan...
Me parece perfecto que limpiemos Cataluña de tanto pus.

#1 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU MOLT CARRIL DE BICI I MOLT CICLISTA SOBRE LAS ACERAS NO ELS MULTEN , NO AJUDA EN RES PENJAR LA PANCARTA EN SUPORT ALS PRESOS Y MOLESTA A MOLTS VEÏNS , 11/06/2019 - 10:52

SI E.R.C. Vol estar molts anys al Ajuntament COMENÇA Molt be FORA PANCARTES de tot tipo penjades als Ajuntaments .FORA LLAÇOS GROCS .Molt facil tot aixo no serveix per res i molresta a molta gent DELS Pob les i Ciutats trenca la bonaConvivencia NI Les Manifestacions serveixen de res .LOS Abogados dels Presos son lo millor que ja .