Publicitat
Política · 28 de Maig de 2014. 13:21h.

ERC recorda a Mas que ha de fer la consulta

Rovira fa referència al "compromís ferm" que va adquirir el president

ERC recorda a Mas que ha de fer la consulta

Marta Rovira

La portaveu del grup parlamentari d’ERC, Marta Rovira, ha explicat al president de la Generalitat, Artur Mas, que “tenim l’obligació de posar el futur del país en mans dels ciutadans, primer de tot, perquè som demòcrates. I també perquè necessitem ajudar urgentment els nostres ciutadans amb polítiques socials”.

Marta Rovira ha recordat al president el "compromís ferm" que va adquirir la nit electoral de diumenge 25 de maig quan va dir que no faria "ni un pas enrere" respecte a la consulta del 9N. "Hi estem d’acord", ha dit. 

"La majoria dels diputats -ha assenyalat- que estem en aquesta Cambra vam ser escollits amb el mandat clar de convocar una consulta sobre la independència. I els resultats de les eleccions europees han refermat encara més aquesta demanda: els partits a favor del 9N hem pujat fins a un 23% de percentatge de vot respecte a les eleccions europees del 2009".

Rovira ha explicat que tenim al davant l’evidència que el Govern espanyol no té cap intenció de deixar-nos votar i que  tot fa pensar que intentarà obstaculitzar la votació del 9N. La diputada d’ERC ha dit que, com a representants dels ciutadans, "ens pertoca aguantar tota la pressió que ens facin per defensar el dret a vot dels ciutadans".

"Sabem que no és fàcil, però tenim l’obligació de fer-ho. I sàpiga que, en aquest camí, serem al seu costat, en defensa del benestar social dels ciutadans", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#10 BEJOTA, bcn, 29/05/2014 - 13:05

El presidente de la Cámara de Comercio de Estados Unidos en España, el catalán Jaime Malet, ha afirmado que en una hipotética Cataluña independiente, las empresas e inversiones norteamericanas se irían. "Hay una preocupación muy grande por parte de la inversión extranjera en general".

#9 Calimero, Barcelona, 29/05/2014 - 06:45

NO es que Atur Más no quiera hacer la consulta. Lo que pasa es que cuando erc la pide, es esta tia la que habla y ni el pobre Atur Más entiende lo que dice...

#8 Oriol Romagueres, St. Vicens dels Horts, 28/05/2014 - 18:04

Endavant president. no afluixi, que la cosa va molt be.

#7 Atur Mas,te tendras que ir al paro, puesto que no habra consulta, claro!, 28/05/2014 - 17:29

Prou enganyar a la gent: Marta Rovira li ha comentat aixó arran del que va sortir ahir a La Vanguardia. L'Editorial espetava que les eleccions plebiscitaries es farien quan toquessin. I el fracassat del Mas va corroborar el plantejament reconeixent que no hi hauria consulta!

#6 Vlac, Barcelona, 28/05/2014 - 16:30

Aún recuerdo cuando esta señora fue al congreso de los diputados, con el Sr. Turull y con el representante de ICV.
Más o menos , Rosa Diez le espetó: Democraticamente acatareis el resultado de la votación de esta cámara donde reside la soberanía del pueblo español?.... Parece ser que no....