Publicitat
Política · 24 de Desembre de 2017. 10:57h.

ERC recorda a Puigdemont que es va comprometre a tornar

Carles Mundó: “seria sorprenent que no fos així”

ERC recorda a Puigdemont que es va comprometre a tornar

L’exconseller de Justícia, Carles Mundo, i l’exconseller de Presidència, Jordi Turull, han participat en el Preguntes Freqüents de TV3, on el dirigent d’ERC ha aprofitat per exigir el retorn de Carles Puigdemont tot recordant que aquest va ser el seu compromís durant la campanya electoral.

Ja en la seva primera intervenció, Mundó ha recordat que Puigdemont serà el president de la Generalitat si “compleix amb el compromís que va prendre amb el seu electorat de venir a Catalunya si guanya”.

“El president Puigdemont ha estat molt clar en campanya dient, cada vegada que algú ho pogués posar en dubte, que vindria a Catalunya, i al president de la Generalitat. Si el president ho ha dit, no em puc imaginar que no fos així perquè seria faltar al compromís que va prendre amb l’electorat”, ha remarcat.

Preguntat sobre si li estava posant pressió, ha replicat que “jo només em limito a dir el que ell deia en campanya, perquè si algú ho posava en dubte, s’insistia en que no hi havia pla B i que l’únic pla era que vingués a Catalunya. Entenc que si guanya vindrà”.

“Després del 21-D no hi ha cap fet nou que no es conegués, i per tant, seria sorprenent que després de l’èmfasi que s’hi posava, això no fos així”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#31 Pepet, Sabadell, 27/12/2017 - 19:23

Espera'l assegut.

#30 tzatza, bcn, 25/12/2017 - 19:29

El que cal recordar al personal, abans que els pugi la mosca al nas, és que la causa mereix dolorosos sacrificis col·lectius i personals i l'expresident, junt amb el seu seguici, ho demostren a diàri des de l' autoexili al palauet de St. Pauwels envoltat de 2,6 Ha. de jardins, propietat del milionari ultradretà flamenc W. Verbraeken.

#28 Galba, Bcn, 25/12/2017 - 09:37

I tant que tornará! Ho va prometre, i Puigdemont és un home de paraula, mai ha mentit, mai ha enganyat a ningú. Oi que no?

#26 Barretina a rosca, Black hole, 24/12/2017 - 20:36

Empiezan las cenas y comidas de Navidad y San Esteban, ya sabéis los no Indepes a no abrir la boca en toda la comida y a contar las veces que nos llaman "fachas" y cosas parecidas, luego venimos aquí y lo contamos.

Sobre todo antes de contestar contar hasta cien.

#26.1 Capit@n España, Fachas por Navidad, 24/12/2017 - 21:39

Se puede ser indepe de Tabarnia..que eso los debe de hacer enfadar mucho. (recuerdo lo que le dijo la Rahola en TV3% a aquel chico de Valle de Arán) ..y si se oponen, ya sabéis, la palabra mágica: FACHA...jajaja...

#25 M, Sabadell, 24/12/2017 - 20:21

Los cobardes siempre huyen.