Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2013. 12:32h.

ERC reivindica que "estem fent el que toca"

Alfred Bosch assegura que duen a terme "el que la gent ens ha demanat"

ERC reivindica que "estem fent el que toca"

Bosch, amb Junqueras

El portaveu d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Alfred Bosch, assegura que ERC manté la mà estesa a CiU per entrar al govern de la Generalitat. En una entrevista a El suplement de Catalunya Ràdio, amb Sílvia Cóppulo, Bosch ha justificat que el fet que no vulguin entrar al govern fins que estigui pactada la data i la pregunta de la consulta sobiranista.

Tot això ho ha dit un dia després que els resultats de l’últim baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió hagin donat ERC com a guanyadora de les eleccions si es fessin ara. Alfred Bosch assegura que “mantindrem la paraula. Estem fent el que toca, el que ens hem marcat i el que la gent està demanant”, sense que els preocupi com pugui afectar això les enquestes.

Pel portaveu d’ERC al Congrés els resultats de l’últim baròmetre indiquen que augmenten els independentistes. I que a cada enquesta creixen “les forces que estem per l’autodeterminació, per votar i per decidir. I sembla que la tendència és que la gent aprecia més les formacions que volen anar a votar i augmenten les persones que abracen la independència com a projecte de futur”.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#26 BEJOTA, bcn, 25/11/2013 - 13:29

Las multinacionales que tienen su sede para España e incluso para Portugal en Barcelona (Nestlé, Bayer, Volkswagen-Audi) ya han manifestado de marcharán de Cataluña en caso de secesión.

#25 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 24/11/2013 - 11:51

Quina casualitat que L´ANC vol fer la pregunta que li agrada a C.I.U. I hasta li agrada a Duran i Lleida no será que L´ANC Treballa per el Govern Català ? Junqueras espevila noi mentres estiguis amb Amistats Perilloses com son els de C.I.U. alguns no te votaran atu votaran ha LA CUP

#24 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 24/11/2013 - 11:33

E.R.C. Podra tenir vots que li benen per la Dreta pero li marxen molts mésper la Esquerra que sen ban cap ala CUP Junqueras ha de pensar si val la pena salvar els corruptes de C.I.U.hi aixis perd a votantes de E.R.C. que li diuen Adeu ban cap ala CUP Si E.R.C. no fa políticas socials

#23 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 24/11/2013 - 11:28

JUNQUERAS Fem lo que feu nomes feu puja molt feu guanyar vots a LA CUP Molts que voten a E.R.C. ara votaran a LA CUP Ja no veuen a Junqueras com politicD´Esquerres no veuen a E.R.C. un partit politic D´Esquerres al esta amb la Dreta de C.I.U.fem políticas liberas tal faras tal te trobaras

#22 Maria, Barcelona, 24/11/2013 - 00:16

Dient els ERC que estan disposats a entrar al govern si hi ha data i pregunta, estan dient que esta disposats a donar-li suport fins al 2016 encara que no hi hagi ni data ni pregunta, i per tan estan traïnt els votants.