Publicitat
Política · 5 de Març de 2019. 11:16h.

ERC renuncia a l'unilateralisme

Tardà diu que l'objectiu és "construir un escenari de diàleg" amb Espanya

ERC renuncia a l'unilateralisme

El diputat d'ERC, Joan Tardà, en declaracions a El món a RAC1, ha renunciat a la unilateralitat en explicar que "la prioritat d'ERC és hegemonitzar la construcció d'aquest camí ample que hi càpiga molta gent, i alhora ser capaços de construir un escenari de diàleg amb l'Estat espanyol. És el nostre objectiu. Està molt consolidada aquesta estratègia, i crec que en el proper cicle electoral això quedarà palès.

“Estem en un conflicte entre demòcrates i la solució només pot ser democràtica, construint un escenari de diàleg que inevitablement desembocarà en un acord", ha indicat, a més de recordar que "no es pot expulsar el 50% de catalans que som independentistes, ni es pot expulsar de la taula de negociació el 50% de catalans que no ho són".

D'altra banda, ha explicat que "fa 15 anys que faig vida a Madrid. He intentat dedicar-me en cos i ànima al grup parlamentari, a fer de soldat d'en Puigcercós, Ridao, Bosch i Rufian. També [plego] per raons personals i familiars. Després de 15 anys ja toca anar fent relleus”.

“Després de 15 anys d'estar a la sala de màquines de Madrid, crec que em toca anar cap a casa. Això no vol dir que me'n vagi a mirar obres. Hi ha molta feina a fer a Catalunya, a Cornellà de Llobregat i a l'àrea metropolitana”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 joan, manresa, 05/03/2019 - 17:31

tinu.)mai..,de moment i repetim de moment..,no tenim altre sortida...,duges passes enrere o tres i una endavant..,vindran altres primaveres.,sols no podem fer-ho.Ens falta molta "Europa"i poc "espanyolisme"....,sa de negociar un con-federalisme..,o un nou Estatut,reformat i millorat..,i sobre tot ,deixar la política,per els polítics. Entesos..?

#11 joan, manresa, 05/03/2019 - 17:26

El Casal obrint la seva tertúlia des de Moro-L'Andina.---¡¡¡ Paraula de Tardà..!!!.Recollonetes...,a costat prou arribar fins aquí....,sang,suors i llàgrimes...,¿ Quin miracle sa produït...?...,A vist la llum Sr.Tardà...???O potser las neurones tornen al seu lloc..???.Sigui com sigui,tornem al seny..,seny que no hauriem de haver de deixat (c

#9 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/03/2019 - 16:20

Pero que be s´ho han pasat oi ?

I volien fer.se el simpa de sempre pero els han enxampat despres de l´orgia al sortir en desbandada del puticlub creientse que estaven a les festes majors del seu poble.

I ara ja no valen ni Piques d´Estat ni Virolais que els hi salvi el seu aristocratic cul.

Doncs res. Allium sativum i Perrier

#9.1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/03/2019 - 17:23

Conve saber que aquest energumen, un pobre professor de catala de repulsiu ideari supremacista, ultranacionalista i xenofob, va començar a viure a costa dels impostos d´aquells a qui tant menysprea i pels que sent tanta aversio quan el Concorde va fer el seu primer viatge intercontinental i es va fundar Apple

41 anys fa ja d´aixo. Mes que Franco

#8 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/03/2019 - 12:46

"Yo no tengo por qué aceptar este marco en que estoy obligado a ser solidario per se con los españoles. (...) Como republicano puedo ser tan solidario con un extremeño como con una persona de Córcega. Es más, Córcega está más cerca".

Joan Tardà, (Jotdown.es 24/10/2016)


Ja he dit abans que ma de sant aixo dels llegums

#7 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España. , 05/03/2019 - 12:12

Lo primero que tienen que entender los golpistas es que el marco mental ha cambiado. Tabarnia se ha puesto en pie y no admite más humillaciones. Es repugnante tanto la inmersión lingüística como el adoctrinamiento en la escuela. Dejad a los niños en paz. Ahí debemos enfocar el debate en los próximos meses.