Publicitat

Simó a Rull: “L’important després el 9N és el què i el quan, el com ve després”

ERC replica CiU

Simó, en una imatge d'arxiu

La portaveu nacional d'Esquerra, Anna Simó, ha replicat aquest dilluns el coordinador general de CDC, Josep Rull, i ha assegurat que després de la consulta alternaiva celebrada el passat 9 de novembre “l’important és el què i el quan”.

“Després del 9N i del clar resultat, cal que parlem clar i tinguem un full de ruta clar, Esquerra Republicana ja hem presentat el nostre. L'important ara és el què i el quan, el com ve després”, ha dit Simó.

Rull, en efecte, assegurava aquest dissabte que “sembla que avui la primera pregunta sigui el quan, però el quan és la resposta que hem de donar, un cop hàgim estat capaços de construir i consensuar el què i el com”. Per a ell, “l’objectiu no és córrer, sinó arribar, votar i guanyar”.

Anna Simó, d’altra banda, ha explicat que en resposta al 9N Esquerra Republicana ha presentat el seu full de ruta i recull adhesions molt diverses i transversals i estan treballant per ampliar-les. “Hem de fer possible que després de les eleccions constituents el més aviat possible es formi un govern d'ampli espectre per dur a terme un procés constituent que tampoc no s'ha d'allargar en el temps”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 BEJOTA, BCN, 18/11/2014 - 12:23

Volen convèncer els "indecisos".
CDC admet que l'independentisme no és majoritari
Rull adverteix que "l'objectiu no és córrer, sinó arribar, votar i guanyar" un referèndum secessionista o unes eleccions plebiscitarias

#9.1 BEJOTA, BCN, 18/11/2014 - 12:23

MATRIARCAT CATALÁ: GAME OVER !

#8 Ramon, Granollers, 18/11/2014 - 10:01

Ja m'està cansant això del "que", "quan" i "com".
Que es deixin de bestieses i de partidismes i que vagin per feina, que després de tot aquest temps que la societat civil ha portat el timó del què està passant, el que diguin els partits ja ho trobem una mica suat tot plegat.
Que canviin el xip.

#7 valeri, bna, 18/11/2014 - 09:14

Sra. Simó: Lo mes important després del 9N, es no fer el ruc; no posar pals a les rodes com esta fent ERC. Vosaltres molt bla-bla-bla, molta xarrameca pero nomes aneu a situar-vos vosaltres. Sra. Simó: una mica mes de seriedtat. Primer els interessos de Catalunya. Independencia ja.

#6 antonio, lleida, 18/11/2014 - 08:14

Com pots donar formes de fer, si tu, amb Benac, etc.etc per raons personals votareu el primer President de la Generalitat espanyoliste i anti-catala. Per tant senyora Simo i senyor Benac deixin la politica i tornin a casa, per el be dels 2.000.000 de catalans que votarem a favor de l'independencia.

#5 I la inversió?, Barkeno QF, 17/11/2014 - 22:44

Molt bla bla bla, pero ningú no vol parlar de les inversions estrangeres que en aquests moments a Catalunya están sis vegades per sota de Madrid. Sembla que no interessa, sols la consulta i el pa sucat amb oli.