Publicitat
Política · 31 de Gener de 2023. 14:58h.

ERC respectarà l'acord amb els Comuns malgrat el pacte amb el PSC

Patrícia Plaja: "El Govern té paraula"

ERC respectarà l'acord amb els Comuns malgrat el pacte amb el PSC

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha assegurat en roda de premsa que un hipotètic acord amb el PSC pel que fa als Pressupostos no posaria en perill l'acord que ja hi ha amb els Comuns, malgrat que aquests ja van advertir que el trencarien en cas de destinar "un sol euro" al Quart Cinturó."Amb els Comuns hi ha un acord ferm i tancat que el Govern ha tingut present en totes les negociacions mantingudes amb d'altres formacions polítiques. I que respectarà del primer a l'últim punt", ha dit.

"L'acord de Pressupostos, quan arribi, serà compatible entre totes les parts que el configurin. Si s'arriba a aquest acord amb els comuns serà totalment compatible amb l'acord que ja hi ha amb els Comuns", ha afegit, a més de sentenciar que "aquest Govern té paraula".


Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Chris, Lleide (RIP Cromañonia), 31/01/2023 - 15:23

"Nos amenazan,pero nos da igual,porque harán lo que queramos que hagan"

#1 Marc de Vich, Vich, 31/01/2023 - 15:22

Los comunes y el cuento de la lechera, mientras haya pasta a repartir y sillones que ocupar, pues allí estarán ellos, muy cerquita de la CUP, que son de la misma calaña y a la espera de cualquier bicho viviente que se puedan llevar a la boca, y de un lametazo si hace falta, los rebaña platos, nada que aportar