Publicitat
Política · 3 de Desembre de 2013. 12:04h.

ERC restitueix Carrapiço com a secretari d'organització

La direcció "es congratula" que no figuri com a imputat en el cas Manga

ERC restitueix Carrapiço com a secretari d'organització

Carrapiço, en una foto d'arxiu

ERC ha informat que Josep Carrapiço ha reprès les seves funcions com a secretari d'organització del partit després que "hagi transcendit que no figura com a imputat en cap de les vuit peces en què el jutjat ha dividit el cas, que encara es troba sota secret de sumari".

"S'ha considerat que ja no es donen les circumstàncies que, en el seu moment, van aconsellar la suspensió del seu càrrec"; exposa la formació en un comunicat". En aquest sentit, la direcció "es congratula per la no implicació de Carrapiço en el cas objecte d'investigació i valora molt positivament la seva oberta col·laboració amb la justícia".

ERC el va suspendre del seu càrrec el passat mes de febrer després d'haver estat cridat a declarar -en cap moment no va estar imputat- en el marc del cas Manga instruït per un jutjat de Lugo que va tenir diverses derivacions a la comarca de la Selva.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 uffff, Aldea, 03/12/2013 - 14:23

Ho sento pels incondicionals d'Esquerra, però el temps que aquest senyor, juntament amb l'alcalde Zamorano, varen manar a Arbúcies, el resultat va ser un desastre pel poble...tothom sabia que pagant podies fer el que volguessis.

#4 Jordi V., Barcelona, 03/12/2013 - 13:57

Bé per e-noticies que informa del cas i restitueix l'honor de Pep Carrapiço. Altres mitjans com el Diari de Girona que en el seu dia en va fer portada, encara no en diuen res. Bona mostra de quina mena de "pseudoperiodisme" fan.

#4.1 Diari de Girona, Girona, 03/12/2013 - 16:24

Diari de Girona va ser el primer rotatiu que va pùblicar (dijous passat) que Carrapiço havia quedat fora del cas. I divendres vam publicar declaracions seves en els que deia que "no faré res per tornar al càrrec".

#3 spanish, Madrid, 03/12/2013 - 13:32

jajajaaajajajajjajajajaajajajaaaajajjaajaaajaaaaajjaajjaajajjaajjajajajajaaajjajajajaja carrapico ha fet callar a la nena oi ?

#2 Manel, Barcelona, 03/12/2013 - 13:26

Ja m´agradaria que tothom fes el mateix que aquest senyor!!!

#1 Maria, Barcelona, 03/12/2013 - 12:31

Molt bé com ho han gestionant, la resta de partits n´haurien d´agafar exemple.