Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2010. 14:05h.

ERC s'aboca en la manifestació malgrat rebutjar l'Estatut

Puigcercós denuncia "l'actitud hostil" del Govern Zapatero

Esquerra "s'ha implicat a fons en la manifestació que sota el lema 'Som una nació. Nosaltres decidim' ha convocat Òmnium, per mostrar el rebuig del poble de Catalunya a la sentència emesa pel Tribunal Constitucional sobre l'Estatut".

El president d'Esquerra, Joan Puigcercós, "anirà a la capçalera de la manifestació juntament amb els dirigents dels altres partits polítics catalans i representants d'entitats i sindicats; i el secretari general, Joan Ridao, encapçalarà juntament amb altres dirigents del partit el bloc d'Esquerra que participarà a la manifestació amb el lema 'Independència'".

Esquerra vol que la manifestació "sigui multitudinària i per aquest motiu ha fet una crida a tots els catalans i catalanes perquè mostrin el seu rebuig a la sentència aquest dissabte assistint a la concentració".

Amb aquest objectiu, Esquerra ha mobilitzat 250 voluntaris per col·laborar en l'organització de la manifestació i uns 75 autobusos organitzats per seccions locals i comarcals del partit sortiran d'arreu del territori per assistir-hi, juntament amb desenes d'autobusos més ens els que Esquerra ha col·laborat juntament amb altres partits i entitats.

Així mateix, hi ha altres seccions locals que han convocat els seus militants i conciutadans a les estacions de tren dels seus municipis per dirigir-se junts cap a la manifestació.

Puigcercós, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 ramon, bacelona-c, 10/07/2010 - 16:02

Resulta patétic sentir aquestes declaracions quan em pogut seguir la trajectoria de ERC els darrers anys ,per no recordar el paper de Puigcercós al Congreso i el de Carod amb els socialistes del psoe a CAT . Hauràn aprés quelcom els politics catalans??

#5 joan, manresa, 09/07/2010 - 16:41

El Casal,16,30 h.-Sr.Puigcercós,parlem clar d'una punyetera vegade..Rebutjar L'Estatut..?? Calr que sí,com sortir del Govern,siguem clars...Sentidas las sebas declaracions,gens d'acord.La capçalera ha estat modificade per el Sr.Montilla,PSC i Govern

#4 Ex votant d'ERC, L'Estartit, 09/07/2010 - 14:59

ERC és tripartit P$OEmontillista.

#3 Meliq Salau, Reus, 09/07/2010 - 14:35

El titular és equivocat on diu "malgrat" ha de posar "per la mateixa raò perquè va"

#2 Juli, Manresa, 09/07/2010 - 14:05

VOTAR PUIGCERCÓS = VOTAR MONTILLA

VOTAR ERC = VOTAR PSC/PSOE