Publicitat
Política · 9 de Juliol de 2014. 22:39h.

ERC s’absté amb el 'setge' del Parlament

Només CiU, PSC, PPC i C’s voten a favor de presentar recurs contra la sentència de l'Audiència Nacional

ERC s’absté amb el 'setge' del Parlament

Imatge de la reunió

La mesa del Parlament ha acordat aquest dimecres interposar recurs de cassació davant el Tribunal Suprem contra la sentència de l'Audiència Nacional que absol els imputats pel setge del Parlament el 15 de juny de 2011.

L'acord s'ha adoptat amb el suport dels membres de la mesa dels grups de CiU, el PSC i el PPC. La representant d'ERC s'ha abstingut, mentre que el d'ICV-EUiA s'hi ha posicionat en contra.

La mesa, que s'ha reunit per admetre a tràmit les propostes de resolució presentades pels grups en relació al debat monogràfic sobre el món agrari, ha estat presidida per Núria de Gispert. A la reunió hi han assistit els dos vicepresidents, Anna Simó i Lluís M. Corominas, i els quatre secretaris, Miquel Iceta, Pere Calbó, Josep Rull i David Companyon.

En el moment de tractar de la interposició del recurs, s'hi han afegit, convidats per la presidenta, Inés Arrimadas (C's) i Quim Arrufat (CUP), en nom de les dues formacions que no tenen representació a la mesa, els quals han expressat el seu posicionament, la primera a favor del recurs i el segon en contra.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Anna, Banyoles, 10/07/2014 - 09:51

Plenament d' acord amb els votres comentaris, com pot ser que no es mullin, no donen suport al govern?Te raó Quo Vadis, el rpimer hauria de ser el respecte al Parlament de Catalunya, sento vergonya dels nostres partits d' esquerra. Quina por si són els que ens han de manar en el futur.

#5 Monxu , Catalunya, 10/07/2014 - 08:38

Aquest d'ERC estan tant acostumats a no mullar-se que inclús en la defensa de la segona institució del País no es mullen
Son patètics!!

#4 Josep, Tarragona, 10/07/2014 - 08:30

El próximo gobierno ERC-CUP, menuda Catalunya nos espera ja ja ja

#3 Pepet, Sabadelll, 10/07/2014 - 08:03

Això d'estar al Govern i a la oposiciò al mateix temps es un "xollo" per ERC. Quan en Mas es desperti ja no hi serà a temps; quina pena que CDC tendeixi a l'autodestrucciò.

#2 Rosamaria Cendrós, Barcelona, 10/07/2014 - 00:48

No entendré mai ERC i sóc independentista. No puc creure que siguin tan obtussos. Els que s'han posicionat en contra és que potser entre els seus també repartien llenya contra els diputats. Pobre país nostre! Si nosaltres no ens defensem, qui ho farà per nosaltres. Mala peça al teler tenim!