Publicitat
Política · 23 d'Agost de 2019. 22:24h.

ERC s'acosta a Bildu

La secretaria general d'ERC participa per videoconferència en un acte amb Otegi a Irun

ERC s'acosta a Bildu

Marta Rovira i Arnaldo Otegi, en una imatge d'arxiu

La secretaria general d'ERC ha participat aquest divendres per videoconferència en un acte amb el líder d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, i de l'eurodiputat de la formació abertzale, Pernando Barrena, a Irun (Guipúscoa).

La dirigent republicana ha assegurat que l'independentisme és el camí per assolir la “justícia social” i la “igualtat d'oportunitat”. Així ho ha afirmat durant la seva intervenció en una conferència anomenada Intercanvis entre nacions sense Estat, que pretén ser una contra cimera a la que el G7 celebra aquests dies a Biarritz, al sud de França.

Rovira ha defensat que “cada vegada el moviment independentista és més transversal i suma a més perfils sociològics diferents a la nostra societat”, perquè han conclòs que “per aconseguir la justícia social, per poder perseguir la igualtat d'oportunitats només hi ha una via política que és la de defensar la independència”.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 Flanagan , Tabarnia city, 27/08/2019 - 00:46

Ya caerás golpista fugada, para ti también hay chirona.

#11 AnnaMollet, Mollet, 24/08/2019 - 14:43

Estos hacen muy buena pareja: Un Terrorista y una Golpista.
Deberían casarse, seguro que Puigdemont los casa en Waterloo.

Muy bonito ver a ERC de la mano de un terrorista, por sus amigos los conoceréis.

#10 Lliçons des de Suïssa, Barcelona, 24/08/2019 - 12:49

Els companys polítics en presó preventiva, crec que li ténen molt d'agra?r en aquesta vigatana ploranera, al fet de fugir corrent por la espalda y a traición cap a Suïssa. Poc de fiar, aquesta rateta.

#9 Neferu, Barcelona, 24/08/2019 - 12:07

ERC sabe o debería saberlo que, cuanto más se acerquen a ETA menos votos van a obtener en los comicios. Es la mejor forma para que poco a poco Esquerra sea un recuerdo.

#8 Veronica, Manresa, 24/08/2019 - 11:24

Després de fugir covardament com una rateta que escombreva l'escaleta, i després de deixar els seus colegues de la banda amb un pam de nas a les portes de les habitacions reixades, encara te la pocavergonya d'apareixer en public al costat d'un element que representa la teoria de la violencia. La ursulina d'erc hauria d'estar mutis i a la gabia