Política · 11 de Juny de 2015. 12:56h.

ERC 'salva' CiU a Martorell

L’acord de govern es dirà 'Pacte de Progrés'

ERC 'salva' CiU a Martorell

Elcandidat d’ERC, durant la campanya

Les agrupacions locals de CiU i d’ERC de Martorell han arribat finalment a un pacte de govern per als propers quatre anys. L’acord -al que han batejat Pacte de Progrés- serà presentat aquesta tarda a les set de la tarda.

La presentació del pacte tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Martorell i s’hi farà la signatura pública de l’acord entre els màxims representants dels grups municipals, Xavier Fonollosa (CiU) i Adolf Bargués (ERC-AM), i els representants locals dels respectius partits, Jordi Vidiella (CiU) i Eva Creixell (ERC).

La incertesa s’ha prolongat fins dos dies abans de la constitució del ple el proper dissabte perquè CiU havia tret 8 regidors mentre que l’oposició també vuit: quatre el PSC i 4 Movem Martorell-ICV. 

Esquerra, amb tres, inclinava la balança cap a una banda o cap a l’altra. La federació nacionalista ja havia considerat que un pacte d’ERC amb les esquerres a Martorell, tradicionalment un feu de CiU al Baix Llobregat, seria considerat un “casus belli”. Fonollosa i Bargués, a més, són amics des de la infància.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 spanish, madrid, 11/06/2015 - 13:57

L´EXTREMA DRETA XENOFOBA SEMPRE JUNTETS

#1.1 Estelat *, Martorell, 13/06/2015 - 16:45

Barguès, t'has ficat de peus a la galleda. Si la gent volguès a la dreta, no t'haurien donat 2 regidors de CIU. T'has cagat amb el 'Casus Belli' El feixisme es així i tú recolçant-lo. Mai mès et farem confíança.