Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2010. 13:11h.

ERC s'atribueix el creixement de l'independentisme

Ignasi Llorente: "Ha crescut en els darrers 7 anys en què Esquerra ha estat al Govern"

ERC s'atribueix el creixement de l'independentisme

Puigcercós, amb diputats i membres d'Esquerra, al Puigmal

El portaveu d'Esquerra, Ignasi Llorente, i el vicesecretari general de Coordinació Interna i Acció Electoral, Eduard López, han presentat algunes de les novetats que incorporarà la campanya electoral d'Esquerra i que conviden a la implicació de la ciutadania a través de les noves tecnologies i, més concretament, a través de la millora i potenciació de l'aplicatiu Decideixes.cat.

Llorente ha explicat que amb iniciatives com aquesta Esquerra vol mobilitzar i implicar la militància i aquelles persones que se senten orfes de direcció política després de la sentència de l'Estatut. "L'independentisme ha crescut en els darrers 7 anys en què Esquerra ha estat al Govern, de manera que ara és un bon moment perquè tots els partits polítics es plantegin quines són les seves estratègies per sortir de l'atzucac estatutari", ha recordat. Per això ha fet una crida a la concreció: "En aquest moment, a nosaltres ens preocupa aquells partits que encara no s'han definit, que ho facin".

"Si Esquerra és prou forta, podrem assolir bona part dels compromisos que té el nostre programa i arrossegar la resta de forces polítiques al debat de com superar la sentència de l'Estatut", ha afegit Llorente. Per això ha explicat que un èxit electoral per Esquerra seria "poder marcar l'agenda política d'aquest país i forçar la resta de formacions polítiques a entendre que ara toca que la ciutadania pugui pronunciar-se a les urnes sobre l'encaix de  Catalunya dins d'Espanya".

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#32 John Hannibal Smith, Pomona CA, 08/08/2010 - 14:44

JAJAJAJAJA!!!!, COM S´US PIXEN A LA BOCA I A SOBRE ELS HI PAGUEU EL BEURE... JAJAJAJA... ES QUE.... ME ENCANTA QUE LOS PLANES SALGAN BIEN.... JAJAJAJAJAJAJA!!!!

#31 RAIMOND, la cellera de ter, 07/08/2010 - 18:56

JA JA JA.
ENCARA HI HA ALGU QUE S'HO CREU

#30 JoanMarti, Terrassa, 07/08/2010 - 13:14

Eii JOaquim diguem en que ha mentit ERC?? Perque per aqui es diu moltes coses pero ningu diu exacta ment el que, en que ha mentit ERC??

#29 Joaquim, Sitges, 06/08/2010 - 22:45

La mentida compulsiva passa a considerar-se una patologia quan es repeteix molt sovint. Ja fa 7 anys que mentiu i ens heu mentit a molts votants vostres. Per sort, aquestes properes eleccions no haurem de deixar en blanc el vot, hi haurà altres opcions.

#28 JoanMarti, Terrassa, 06/08/2010 - 21:06

Va ser Angel Colom, president d'ERC en aquella epoca que va començar a canviar el discurs sobre l'independencia, algu creu que al 2003 hi havia majoria independentista a Cat ?? Ara si, fa 7 anys no, aixo segur. Esclar que va ser ERC.