Publicitat
Política · 11 de Gener de 2021. 11:02h.

ERC s'atribueix les escoles obertes

Pluja de retrets a twitter: "estafa", "propaganda", "autobombo" i "mentiders"

ERC s'atribueix les escoles obertes

Esquerra s'ha atribuït el mèrit d'obrir les escoles i ha publicat un cartell al seu partit a Twitter amb el lema "Obrim les escoles" i el logo del partit. Aquesta acció, compartida per dirigents del partit i consellers d'ERC, ha generat el rebuig de molts usuaris de Twitter que ho han qualificat d'"estafa", "propaganda" i "autobombo", entre d'altres; i també han tractat el partit d'Oriol Junqueras de "mentiders" i "manipuladors".

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha marcat distàncies amb el cartell i ha assegurat que "no ho he vist perquè no he tingut temps". Tanmateix, ha apuntat que li agraden "tots els cartells que diguin que les escoles han d'estar obertes", però ha deixat clar que com a conseller vol "treure tot el partidisme de totes les pressions i decisions".

 

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 De-MAS-Cràzya, Barcelona (Lemmings Land), 13/01/2021 - 23:00

També s'apropiarà ERC del fet que hores d'ara i tota la tarda el web Traçacovid hagi deixat de facilitar les dades de contagis, positius i confinats a les escoles? Com va això? Escoles Obertes i Dades Tancades? Quina transparència és aquesta?

#7 David, FOLGUEROLES, 12/01/2021 - 12:12

Leo en algunos comentarios "tuitero" que le reprocha a ERC que son la misma "dreta de no sé qué" como si ERC ni fuera un partido de derecha.

#6 Joan Ferrandis, Barcelona, 11/01/2021 - 22:21

Junqueras dice que es buena persona; lo que es, realmente, es un cínico mentiroso. No me extraña que su partido caiga en el pecado capital de la mentira

#5 JOSEP EL AVI DE CARDEDEU, OBRIR LES ESCOLES ES UN ERROR, 11/01/2021 - 21:34

A Catalunya algunes ESCOLES NO BARAN POGUER OBRIR ,Per les FORTES NEVADES . Ja sabien que aixo pasaria . JA Unaltra Problema AN DE OBRIR FINESTRES PER LA COVID-19 . Amb els dies de mes FRED QUE FA . Pregunto ¿ PER QUÈ NO BAN POGUER ESPERAR 15 DIES OBRIR LES ESCOLES ? a les hores no tindrien tan de fret ni tans Contagis .

#4 Sergi Sergio, Barcelona, 11/01/2021 - 13:51

Han cerrado toda Catalunya entera y ahora que abren las escuelas se ponen medallas, menuda banda de miserables.