Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2021. 14:08h.

ERC s'emmiralla en Otegi

Marta Rovira diu que poden "aprendre molt" d'ell

ERC s'emmiralla en Otegi

El líder d'EH Bildu, Arnaldo Otegi, ha participat aquest diumenge en l'acte central de campanya d'Esquerra Republicana celebrat a Girona, juntament amb Roger Torrent, Marta Rovira, Oriol Junqueras i Pere Aragonès entre altres dirigents de la formació.

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha presentat Otegi com "una persona que en té un munt de lliçons apreses del camí cap a la república i la llibertat" i ha assegurat que poden "aprendre molt" del dirigent de l'esquerra independentista basca.

"Deixeu-me que us presenti a una persona que en té un munt de lliçons apreses del camí cap a la república i la llibertat. I en tenim molt d'aprendre" ha començat Rovira. "Aquesta persona que porta lliçons apreses i anys de lluita i combat és l'Arnaldo Otegui i ningú millor que ell ens pot dir com hem de continuar fins a arribar al final" ha afirmat.

El líder d'EH Bildu ha demanat el vot per Esquerra Republicana i ha advertit que "si Illa pot sumar, farà govern, i el seu objectiu és impedir que seguiu avançant cap a la República catalana". "Coneixem bé la repressió, sabem que estan disposats a tot, per això vull recordar-vos que si el candidat del PSOE suma, sumarà amb tots els que no volen la república a Catalunya. No tingueu cap dubte" ha manifestat durant la seva intervenció.

"No hi ha res més bonic que lluitar pels altres i per la llibertat del teu país. A nosaltres no ens espera un consell d'administració, com a molt ens espera una presó a Lledoners, però nosaltres tenim l'estimació de la gent, i això no es paga amb diners. Aquesta és la gasolina política que ens permet anar endavant" ha dit.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#27 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/02/2021 - 11:23

Así que la Marta quiere aprender a secuestrar disidentes... Vaya, vaya. ¿Echan de menos a los violentos Escamots?

#26 Salambó, Barcelona, 08/02/2021 - 10:43

Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR-Condena HIPERCOR

#25 electra, Barcelona, 08/02/2021 - 08:42

Jo no vull una ETA a Catalunya, ERC si?....

#25.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/02/2021 - 11:21

Hay muchos indepes que se ponen palote solo de pensarlo. Solo tienes que escuchar lo que corean en las agresiones que perpetran a los que piensan diferente.

#25.2 Antifa, L'h, 08/02/2021 - 21:56

Cómo bien decia un mosso a un independent "idiota, la República no existe, yo te digo, idiota, ETA NO EXISTE!!!

#25.3 Figueras, Figueras, 08/02/2021 - 23:28

ETA ha existido, sigo esperando a que me respondas, si ETA hubiese sacado los sesos de un familiar tuyo, pensarías igual de ERC?

#24 Emilio, Barcelona, 08/02/2021 - 01:03

Si.... Se puede aprender mucho de este individuo. De entrada se puede aprender a manejar una pistola. De eso sabe un rato. No se si es eso lo que quiere aprender Marta.
Que pena, cada vez nos hundimos más y más en él fango. ¿Hasta donde nos llevarán estos inconscientes?

#23 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 08/02/2021 - 01:03

No se si recordeu amb quina facilitat, determinacio i sincronitzacio horaria se´ls hi suicidaven els terroristes assassins de la Baader-Meinhof al prusiá Ministeri de l´Interior de la RFA.

I en presons d´alta seguretat i amb un silenci sepulcral de la comunitat internacional.

No se perque m´ha vingut al cap aixo ara