Publicitat
Política · 3 de Maig de 2021. 13:11h.

ERC s'empassa l'ultimàtum

"Concedirem el marge que necessita Junts"

ERC s'empassa l'ultimàtum

La secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta, ha descartat que per ara el seu partit intenti un govern en solitari perquè els republicans creuen que hi ha hagut un "punt d'inflexió" en la negociació amb JxCat i ara les converses "van en la bona direcció".

"Concedirem el marge que necessita Junts i, de moment, no explorarem alternatives", ha afegit Vilalta en roda de premsa després que expirés l'ultimàtum de l'1 de maig. "Sembla que, per fi, estem en disposició de materialitzar el suport del 52% obtingut el 14-F", ha remarcat.

La dirigent republicana espera assolir un principi d'acord "en les pròximes hores o en els pròxims dies" i ha assenyalat que "aquesta última setmana hi ha hagut dues reunions clau a Lledoners on hem pogut desencallar alguns temes que havien estat un escull fins ara". "També hem abordat temes pendents com l'estructura del nou govern presidit per Pere Aragonès", ha destacat.

Marta Vilalta ha dit "ens dol haver esgotat tantes setmanes" perquè "el país no pot esperar més a tenir un govern amb plenes funcions". "Ens calen amb urgència totes les eines per ajudar la gent, i estem convençuts que tothom sabrà estar a l'altura", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#30 JUAN, BCN, 04/05/2021 - 18:55

los que tenemos hijos, sabemos o nos vemos obligados a aprender que sólo puedes lanzar un ultimatum cuando estás dispuesto a cumplirlo; si no ya la has fastidiado por mucho tiempo, te tomarán por el pito del sereno.

#29 El Sifoner, Castelló, 04/05/2021 - 17:08

( Canadell abre la puerta a unas nuevas elecciones y echa la culpa a ERC. El diputado de JxCat cree que su partido no debería entrar en el Govern si los republicanos se oponen a culminar “el procés”)
Lo que me temía puede pasar. JxCat, quiere dar el sorpaso y adelantar a ERC, y para ello no dudara en repetir las elecciones.

#28 C, Vilassar de Mar, 04/05/2021 - 11:36

Seria possible posar una espardenya de President? A TV3 podrien sortir cada dia fent-se els ofesos quan a Madrid, en comptes de dir-li Molt Honorable Espardenya li diguéssin Molt Honorable Alpargata, i així anar tirant uns mesos més.

#27 Lepero, Barcelona, 04/05/2021 - 11:00

El dolor de haber agotado tantas semanas no es comparable con el dolor de dejar de cobrar, así que habrá que esperar.

#26 Vaja sorpresa, Barna, 04/05/2021 - 10:24

Això estava cantat, encara hi pot haver algú que s'empassi que tot plegat no és una qüestió d'interessos?, es tracta de gaudir de càrrecs, sous i poder, res més. La famosa independència sols la creuen el babaus que segueixen aquestes formacions polítiques que tenen el patriotisme com a fals escut. RES MÉS.