Publicitat

Rovira: "no podem donar suport a uns Pressupostos que ensorren el país"

ERC s'enroca

Rovira i Junqueras, en una imatge d'arxiu

La portaveu del grup parlamentari d'Esquerra, Marta Rovira, ha deixat clar que el seu partit segueix enrocat pel que fa als Pressupostos. De fet, el portaveu del Govern, Francesc Homs, ha confirmat que la presentació dels comptes pel al 2013 es pot ajornar mesos.

"No podem donar suport a uns Pressupostos que ensorren el país", ha dit a pregunta d'e-notícies en roda de premsa al Parlament. Preguntada si no hi donen suport per no perdre vots ha contestat que "no pensem ni en un cos electoral, no estem aquí per maximitzar ni resultats, ni diputats ni escons".

"El nostre país està en una cruïlla que és molt important, el que demanem és que tots plegats estudiem com ens en sortim d'aquesta cruïlla", ha afegit. Rovira també ha dit que "no estem gens d'acord en aprovar uns Pressupostos que imposen un sostre de dèficit que és injust".

És per això que demanen "allò que és de justícia, que ens pertoqui un sostre de dèficit d'acord amb un terç de despesa global en el que participem a l'Estat espanyol". "Si hem d'assumir ajustaments els assumirem, els treballarem, però intentarem buscar abans totes les mesures alternatives que estiguin al nostre abast", ha comentat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 BEJOTA, bcn, 13/03/2013 - 16:00

Nestlé huye de Cataluña y lleva la sede a Luxemburgo


Nestlé se ha llevado toda la tesorería de sus empresas en España a Luxemburgo. Si antes la operativa estaba centralizada en la sociedad Nestlé España.

#8 tom, bcn, 13/03/2013 - 13:41

Em sembla perfecte, jo com a funcionari estic completament d'acord, ja podeu comptar amb el meu vot i el de milers i milers de funcionaris, no a les retallades

#7 Lliberal, Menys impostos menys estat, 13/03/2013 - 11:13

Ensorrar al pais? ERC 8 anys al tripartit. La conselleria d'industria entre d'altres. Vau deixar "el PAIS" escurat. Us vau carregar el superavit i vàreu omplir les institucions de funcionaris i treballadores innecessaris. Les dretes fan fàstic, vosaltres no teniu ni p*ta idea d gestionar

#6 paula, matadepera, 13/03/2013 - 10:56

VOSTES QUE VOLEN ?

ANEM A TIRAR ENDAVANT O A POSSAR PALS A LES RODES ?.

AMB LA QUE ESTA CAIENT TOTS HAURIAN DE MIRAR PER EL PAIS QUE TAN ES POSSEN A LA BOCA I PER SI SE ELS HI AOBLIDAT ES CATALUNYA¡¡¡¡¡¡¡¡¡

TENIR UN GOVERN SEGRESTAT A DIA D´AVUI ES UNA GRAN IRRESPONSABILITAT.

#6.1 Manel, Matadepera, 13/03/2013 - 11:18

La irresponsabilitat és obeir els dictats del govern espanyol, enemic de Catalunya. Volen que autoliquidem la Generalitat. Ens asfixien perquè el poble català s'alci contra la Generalitat, quan són ells els culpables. Ets una traïdora col·laboracionista? o ets un intoxicador del CNI?

#6.2 carles, tarragona, 14/03/2013 - 15:10

que teniu al cap, ens barallem antyre nosaltres qun els polítics es reparteixen el pastel i ens deixen a la misèria. Reflexioneu, mireu el sou que tenen i mai parlan de retallada per a ells.

#5 explica-ho!!, bcn, 12/03/2013 - 23:07

?Amb el que costa un sol submarí de l'exèrcit espanyol no caldria cap retallada educativa a Catalunya?. ?Amb 10 dies del pressupost del ministeri de defensa no hi hauria cap retallada educativa a Catalunya?