Publicitat

Rufián demana no posar "en perill" l'acord amb el PSOE

ERC s'ho empassa

El diputat d'ERC, Gabriel Rufián, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha explicat que "lluitarem la decisió del Suprem fins al final. Hem perdut tota la innocència davant segons quins tribunals. Junqueras tard o d'hora sortirà de la presó, com un gegant polític".

"La via judicial és molt complicada de desfer. Hem de dialogar i negociar, no hi ha alternativa. Si cada vegada que hi ha un obstacle es posa en perill la taula de negociació, entrarem en un bucle", ha argumentat. "Sabem qui tenim davant, però no hi ha alternativa. Hem de donar l’opció al PSOE de decebre", ha afegit.

En aquest sentit, ha volgut remarcar que "no ens casem amb el PSOE, estem fent política. No enganyem a ningú, defensem l'autodeterminació i l'amnistia. No sabem quina és la proposta de l'Estat". "Tenim davant els campions de l’incompliment, no pagarem per endavant. Es va desbloquejar la investidura, res més", ha defensat.

El diputat considera que "l'acord és un full, és molt curt, i parla d'un espai nou que ha d'abordar un conflicte enorme. Crec que és un moment idoni per fer política". Finalment, ha recordat a JxCat que "Torra ha de liderar la negociació entre governs, com a president de la Generalitat. I, si som aquí, és gràcies a la negociació que hem fet".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Xisxes, Barcelona, 11/01/2020 - 10:35

Sigue de rodillas rufian... Siete mil euros mensuales para un mindundi lo vale.

#9 Antonio, Barcelona, 11/01/2020 - 08:19

Esquerra exigeix ... !!!!! Jajajajajaja

#8 Ana, Lleida, 10/01/2020 - 15:54

A este tuercebotas le quitas los 7.000 euros mensuales de España y a los tres segundos es afiliado de vox. Judas, que eres un Judas.

#7 Cris, Barcelona , 10/01/2020 - 14:42

Acabaréis con Sánchez como acaba todo el mundo. Estafados y con cara de tontos. Ilusos jijiji

#6 M, POLINYA, 10/01/2020 - 13:45

Cuando dices que alguien es tu verdugo, y luego pactas con él y le apoyas, es seguro que tienes un gran problema de razonamiento, y si además quieres justificarlo es que estás completamente perdido intelectualmente.