Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2010. 12:29h.

ERC s'obre a pactes a les muncipals

Ridao es mostra partidari de "propiciar" acords amb Solidaritat

ERC s'obre a pactes a les muncipals

Ridao i Puigcercós al consell nacional

Esquerra està disposada a arribar a pactes amb altres forces independentistes -en al·lusió a Solidaritat o fins i tot Reaguprament- en les properes eleccions municipals, segons ha admès el secretari general, Joan Ridao, en la seva intervenció davant el consell nacional del partit.

El número dos d'Esquerra ha defensat l'existència de "candidatures unitàries en molts municipis per afrontar l'èxist a les eleccions municipals". Riado, en tot cas, no ha esmentat mai en el seu discurs ni Solidaritat ni Reagrupament, sinó que ha parlat de "opcions independentistes emergents". De fet l'única al·lusió indirecta ha estat a que el partit de Laporta ha assolit quatre diputats.

Ridao s'ha mostrat a favor de "propiciar" aquests acords per evitar una nova davallada d'Esquerra a les properes eleccions municpals del 22 de maig. La direcció del partit s'obriria així a la intenció de l'alcaldable per Barcelona, Jordi Portabella, oficialment no ha estat encara designat, que està disposat a arribar a acords amb Solidaritat a Barcelona.

El també portaveu a Madrid ha recordat només començar que hi ha "alcaldes i regidors que han fet una feina excel·lent i no es mereixen un mal resultat a les properes eleccions".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Salva Arderiu, Barcelona, 19/12/2010 - 11:25

Impresionant.
Desprès de fer una campanya brutal en contra de Solidaritat, que no eren ningú i que eren un partit independentista de dretes. Esquerra s'enfonsa i Solidaritat no sirà el tauló que flota al mar i en que s'afaraàn per flotar a les properes eleccions municipals de BCN.

#5 Jo sóc Déu, Catalunya, 19/12/2010 - 02:21

I és clar que volen pactar!! se'n van directes a la merda! i ho saben ! Compte reagrupament i Solidaritat, no us deixeu enganyar amb aquests comunistes!!

#4 Jordi Tallaferro, Barcelona, 19/12/2010 - 00:10

Si son d'esquerres, pactin amb gent d'esquerres.MAin amb la dreta que significa el Sr. Laporta. Siguin liberals i oberts a respectar la llei i els principis d'una democràcia europea. No s'equivoquin o envcara es faràn membres de la fundació francisco Franco. Els falta poc.

#3 Mario, Bcn., 18/12/2010 - 23:55

I qui coi voldrà pactar res amb vosaltres?

#2 Ramon, Lleida, 18/12/2010 - 20:35

Ara, aquests perdedors d?ERC, volen pactar amb els que els hi van marxar? Quin espectacle estan donant, demanant caritat per no acabar perdent el poc que els hi queda. De fet ja no poden perdre casi res doncs la dignitat ja l?han perdut tota. A més, d?on serien els caps de llista? Jajaja.