Publicitat
Política · 2 de Novembre de 2019. 11:41h.

ERC s'ofereix als votants del PSC

Rufián considera que el seu partit "ha de tenir moltes ànimes"

ERC s'ofereix als votants del PSC

El diputat d'ERC, Gabriel Rufián, en una entrevista a La Vanguardia, crida els votants del PSC "ofesos" amb l'Estat a votar el seu partit i remarca que "tots aquells que comparteixin els valors de la democràcia, de la llibertat, de la justícia social i l'antifeixisme són dels nostres. És igual la bandera que tinguin".

"Si molta gent està d'acord amb que el PSC es va acabar amb la fi del maragallisme, ara és més patent que mai", afegeix en aquest sentit. Per Rufián "hem de ser-ho tot, més enllà d'etiquetes. Esquerra vol representar el país. ERC ha de tenir moltes ànimes si vol governar a Catalunya".

D'altra banda, lamenta que "des de fa molt de temps hem vist mossos entrar en un desnonament com si fos la casa de Pablo Escobar. Que un furgó de la Brimo (antiavalots) atropelli a una criatura a Tarragona i no el mati de miracle mereix una roda de premsa explicativa".

"Les imatges de complicitat de la Brimo amb els nazis que van a crit de 'Visca Franco, viva España' no només mereixen explicacions, sinó també dimissions. Però cal dir que el problema de la Brimo és endèmic, no és d'ara: des de temps de Saura, 01:00 conseller d'Iniciativa, ara tenim un conseller convergent, hem tingut del PSC...".

"Jo, que sóc partidari que ERC pugui responsabilitzar algun dia de la Conselleria d'Interior, crec que requereix un estudi en profunditat i netejar la Brimo per tenir un cos policial democràtic o sa", conclou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Fray Anselmo, Villapalos, 02/11/2019 - 22:05

Este desescolarizado muchacho necesita acabar su educación con los Reverendos Padres Mauretinos. En cuanto vistiera el uniforme escolar de cheviot abotonado hasta arriba y sin forro interior que causa severos sarpullidos a más de la mitad de los internos le desaparecerían del cerebro esas ideas disparatadas impropias de un retoño rústico como él.

#7 Toni, Tabarnia, 02/11/2019 - 18:55

A estas alturas puede haber cambios entre partidos de un mismo bloque pero entre partidos de diferente bloque no creo. Luego está la abstención que puede ser mayor en uno que en otro.

#6 rosa, Barcelona, 02/11/2019 - 17:56

Vols dir que no hauries de fer una crida als votans a jxc, pdcat, la crida, etc., etc....

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 02/11/2019 - 13:33

Quan es va adonar que aqui hi havia sopa y gambas y chuletas y croquetas y alubias con chorizo y cafe y copa y puro y pijama de postre per la patilla y es podia repetir fins a rebentar es va jurar y perjurar que mai mes tornaria a pasar gana a la seva vida, que el seu carpantisme cronic seria pantalla pasada

I aqui el teniu, el paquirrin catala

#4 no soy nadie, barcelona, 02/11/2019 - 12:48

Que ganas tengo de que esto acabe y este infraser emocional solo encuentre trabajo intentando montar a una choni con sifilis en gran hermano... porque ni lo dejarán participar en Tú si que vales...