Publicitat
Política · 16 de Gener de 2009. 18:08h.

ERC sondeja Mònica Sabata per a les Europees

Seria la resposta d'Esquerra al perfil sobiranista del candidat de CiU, Ramon Tremosa

ERC sondeja Mònica Sabata per a les Europees

Sabata, a la dreta de Carod-Rovira, en una imatge d'arxiu

Esquerra ha ofert a Mònica Sabata liderar les llistes d'aquesta formació política a les properes eleccions al Parlament Europeu. La exportaveu de la Plataforma pel Dret a Decidir (PDD) s'ho està rumiant, segons ha indicat ella mateixa a Catalunya Informació. Després de l'elecció de Ramon Tremosa per part de CiU, de perfil sobiranista, Sabata seria la resposta d'ERC en aquest mateix sentit. A banda del candidat, Esquerra també ha de definir els seus socis a les eleccions europees. Descartat el BNG, els republicans podrien anar de la mà d'Eusko Alkartasuna o fins i tot Coalició Canària.

A finals de setembre, es va valorar la possibilitat que Alfons López Tena encapçalés una candidatura conjunta d'Esquerra i CDC, però aquesta proposta no va reeixir. Després va sorgir el nom de Jordi Portabella, a l'oposició a l'ajuntament de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 el pilos, girona, 16/01/2009 - 22:13

SABATA allunyat d erc et rostiras per sempre estan en caigus lliure es un partit de vividors desectredita ti odiat per els independentistas perque catalunya visqui erc ha de morir

#4 Carles, Girona, 16/01/2009 - 22:00

Jo sc un dels 60.000 signants i si es presenta sí que la penso votar. De fet la Sabata és independent no com la que diu ser la presidenta de la PDD la Romeu que és d'ERC

#3 Ramon, Barcelona, 16/01/2009 - 21:52

Una sabata serà el que l'electorat català fumerà als morros d'aquests miserables palanganers i palmeros del partit que ha fet més mal a Catalunya, el PSC.

#2 joan, manresa, 16/01/2009 - 19:30

Al Sr.Portabella el volen portar al exili amb un chollet que no podría dir que no,el fa nossa al Ayuntament ia ERC,pro es un desaire als electors.La Srta.Monica podría ser un premi per el seu exit i de pas tambe treures nosses al camí de ERC.Politicas.

#1 Joan Andreu, Rubi, 16/01/2009 - 19:00

La traidora de la PDD no tindra els 60.000 vots dels que van firma per la campanya del Dret a Decidir ja que els va enganyar. Ha fet servir la plataforma per ambició personal. ERC ja ho sabeu de entrada 60.000 vots menys.