Publicitat
Política · 24 de Setembre de 2010. 17:19h.

ERC, també contra el Quart Cinturó

Simó considera, com ICV, que els estudis ambientals han quedat "obsolets"

ERC, també contra el Quart Cinturó

Blanco i Montilla, en la inauguració d'un tram del Quart Cinturó

Esquerra s'ha sumat a un altre dels integrants del tripartit, ICV, en l'oposició al Quart Cinturó, i ha presentat un recurs d'alçada contra el projecte, que el ministeri de Foment va sotmetre a informació pública el passat 30 de juliol, perquè considera que cal refer l’informe ambiental.

El recurs s’ha presentat aquest divendres contra la resolució de la direcció general de Qualitat i Avaluació Ambiental del ministeri de Medi Ambient, que pretén validar les consultes ambientals realitzades al 2004, malgrat que anteriorment havien estat declarades caducades per part d’aquest mateix organisme.

La portaveu d’Esquerra al Parlament, Anna Simó, ha afirmat que "la situació actual, tant a nivell legislatiu com de planificació territorial, ha canviat notablement des que es van realitzar les consultes ambientals del 2004", que han quedat "obsoletes", i que el nou document s’hauria d’elaborar tenint en compte la legislació ambiental vigent, el pla parcial de la regió metropolitana de Barcelona, la Xarxa Natura 2000 i el pacte nacional d’infraestructures de Catalunya.

"Creiem", ha afegit, "que la documentació ambiental utilitzada en el projecte no és vàlida, i cal realitzar les consultes ambientals en l’actual marc normatiu; d’aquesta manera obtindrem un resultat més ajustat a la realitat territorial i social del Vallès, res a veure amb les consultes ambientals del 2004".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Daserrout, BCN, 25/09/2010 - 12:36

Fins a l'últim dia donant pel sac. Quina xacra aquesta colla del tripartit. El responsable de tot és en Montilla que a la fi és el cap.