Publicitat
Política · 3 d'Agost de 2018. 16:31h.

ERC també pateix a Vic

Pintades de “desobeïu o dimitiu” a la seu de la capital d'Osona

ERC també pateix a Vic

Seu d'ERC a Vic (foto: Jordi Fàbrega)

La seu d'ERC a Vic ha aparegut aquest divendres amb pintades de “desobeïu o dimitiu”, segons ha denunciat l'alcalde de Sant Pere de Torelló i diputat provincial de Barcelona per Esquerra, Jordi Fàbrega, al seu compte de twitter.

“Realment lamentable les pintades”, ha manifestat el dirigent republicà, qui ha advertit que “per aquest camí no anem enlloc”. Fàbrega ha afirmat que “amb aquestes accions l'únic que guanya és l'Estat Espanyol”, i ha sentenciat que “els republicans seguirem treballant amb coherència per la llibertat del país”.

Aquesta acció es produeix després que els Comitès de Defensa de la República empaperessin la seu nacional d'ERC al carrer Calàbria de Barcelona amb lemes com “Llarena dicta, el govern obeeix?”, “la submissió creativa no és desobediència” o “el poble mana, el govern obeeix”. En aquest cas, però els CDR s'han desmarcat de l'acció realitzada a la seu dels republicans a Vic.

“Des del CDR Vic condemnem sense pal·liatius els atacs a les seus dels partits independentistes de la nostra ciutat. Com va quedar clar en l'acció que sí que hi vàrem fer fa uns dies, aquests no són els nostres mètodes”, han assegurat al seu compte de twitter.

10370-cdr.jpg

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Albert Escarré Puig, Barcelona, 04/08/2018 - 12:13

#15

ERC, con los CDR, recodad lo del refrán : CREA CUERVOS ( CDR ) Y TE SACARÁN LOS OJOS. Ahora que os afecta a los de ERC, ya veis que los de CDR NO son violentos, son dialogantes, son demócreyas, ¡¡¡No faltaría más !!!.

#14 Tabarnés puro, Barcino, 03/08/2018 - 21:40

Se han equivocado, querían poner "DESOVELLEU". Es lo que corresponde.

#13 opinador, Barcelona, 03/08/2018 - 21:11

és com a poc curiós que els qui diuen ser taaan catalans i posseir Catalunya en exclusiva no sàpiguen escriure sense faltes

#13.1 Grijander, Republic of Ratafia, 04/08/2018 - 12:31

Sempre ho comento amb amics indepes. Com els demanin el "C" (o inclús el "B") per ser ciutadans de la Republica d'Ítaca, no quedarà ni el tato. Començant pel Bentanach (soc seguidor dels seus tweets, brutals, els recomano).

#12 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 03/08/2018 - 20:18

Encuentro revelador que el vómito de las FJE (Frente de Juventudes Esteladas) se haya escrito (¡con faltas de ortografía!) sobre el mantra indepre de "Liberad a Junqui". Ni a El Ausente respentan ya estos jóvenes leones. El Movimiento entra rápidamente en su fase pútrida.

#11 Barretina a rosca, Black hole, 03/08/2018 - 19:46

Espero esos acertados comentarios del Rufián y sus 155 monedas de plata.

Cuando alguien se une a una secta fanática y violenta debe saber que los primeros en recibir esa violencia suelen ser los miembros de la secta que disienten, o los fanáticos creen que disienten, luego todo va a más.