Política · 28 de Novembre de 2008. 20:32h.

ERC també s'apunta a la manifestació contra la Llei d'Educació

El partit anuncia que "estarà present" a la concentració davant el Parlament

ERC també s'apunta a la manifestació contra la Llei d'Educació

Una pancarta contra la Llei d'Educació de Catalunya

El portaveu d’Esquerra a la comissió d’educació del Parlament, Josep Maria Freixanet, i el president de la Sectorial d’Educació d’Esquerra, Carles Martínez, encapçalaran la representació  d’aquest partit que assistirà el proper diumenge 30 de novembre davant del Parlament de Catalunya a la concentració que ha convocat la comunitat educativa contra el projecte de Llei d'Educació de Catalunya (LEC), segons un comunicat d'ERC.

Freixanet ha assegurat que Esquerra assisteix "a aquesta concentració a escoltar, perquè per
nosaltres aquesta és una llei de contingut més que d’aparador". Ha afegit que "l’obligació del grup parlamentari d’Esquerra és i serà sempre la d’escoltar el batec de la ciutadania".

També ha dit que "Esquerra impulsarà i presentarà esmenes a la LEC durant el seu tràmit parlamentari", al mateix temps que s’ha mostrat esperançat que "la majoria d’aquestes puguin ser consensuades amb els socis de Govern", tot i que "no descartem presentar-ne algunes en solitari".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 mireia puig, barcelona, 29/11/2008 - 18:09

Deu n'hi do! tripartit però ben dividit, no? IC apropiant-se de les demandes d'una part de la comunitat educativa.....ERC no la vol deixar sola plantant-se contra la LEC, PSC, amb bon criteri, vol pactar la llei amb els unics seriosos: CiU. Feu riure!!

#5 joan, manresa, 29/11/2008 - 16:38

No ya cosa més abstracte i d'un surrealisme tant fort com las sortides de to del govern tripartit,sobre tot de ERc ICV.Només cal veure lo d'aquesta llei.Pro clar,son d'esquerres,i com a tals tenen bulla.Un plat de m...és torna nata,la foscor en llum..

#4 Pau Gervasi, Barcelona, 29/11/2008 - 11:52

No es pot estar dins del govern i sortir al carrer a manifestar-se en contra d'una llei del Govern. Aixi que ERC vosaltres mateixos! O sortiu del Govern o us hi manteniu, però les dues coses a la vegada no!!!

#3 mestre, Granollers, 29/11/2008 - 11:24

Esquerra anirà "a escoltar". No feu trampes amb el titular.

#2 Profe, Sabadell, 29/11/2008 - 11:24

ERC: covards traidors i falsos. La LEC deixa en mans del PSOE i de CiU l'ensenyament públic. Volen que desaparegui, ni més ni menys. El quatripartit amb la LEC acabaran amb Catalunya: una generació, màxim dues, i RIP.