Publicitat
Política · 18 de Desembre de 2017. 09:46h.

ERC torna a descartar la unilateralitat

Mundó: "no es contempla"

ERC torna a descartar la unilateralitat

Carles Mundó

L'exconseller i candidat d'ERC, Carles Mundó, ha tornat a descartar la via unilateralitat si guanyen les eleccions del 21 de desembre. "En el nostre programa la unilateralitat no es contempla", ha afirmat durant le debat electoral a La Sexta.

"Mundó ha afegit que "Esquerra és un partit que sempre ha defensat el pacte i la negociació com a forma de fer política i de fet, ha aconseguit establir acords amb pràcticament tots els partits". "Això demostra que és un partit capaç de respoder als reptes des del diàleg i la negociació", ha afegit.

Finalmente, el exconseller ha dit que "ERC tractarà d'aconseguir un govern fort, que respongui a les necessitats dels ciutadans", siguin independentista o no, perquè "Esquerra abans d'independentista és demòcrata", ha conclòs.

La secretària general d'ERC i número do de la llista per Barcelona, Marta Rovira, ja va afirmar en una entrevista a la cadena Ser que "la via unilateral no existeix, és un invent de l'Estat". "Jo encara avui estic demanant diàleg i negociació", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Jose Antonio, Sant cugat, 18/12/2017 - 13:47

Otro iluminado. Lo dice para que se jefe salga de l cárcel perk va ser que no...

#3 Rogeli, Tornabous, 18/12/2017 - 12:05

ERC con el cuento de la libertad de expresion y derechos democraticos varios, sigue trabajabdo para reventar la convivencia y el estado de derecho.
Debe ser ILEGALIZADA, por sus ideas/actos Si Si

#2 LuisAlb, ZGZ, 18/12/2017 - 10:25

Señor Mundó, en ERC se tienen que poner de acuerdo con Rovira, o evitar que haga declaraciones.

#1 botifler1914, Sinitaca, 18/12/2017 - 10:08

Junqueras, Rovira, Mundó, Rufián, Tardá, me dejo algún tarado?

#1.1 Uno que os lee, Al sur de Cataluña, 18/12/2017 - 12:51

Esas son las "estrellas" de la película "ERmC, el hundimiento catalán"… pero tienen un elenco de actores secundarios que ríase Ud. de los que salían en "Los Diez Mandamientos". Y un montón de groupies enfervorizadas, como la mascota Rodajita, el Sr. Jordi BR y don Purria, locas por ver la peli tras el "teaser" del 1-O. Muy triste todo.