Publicitat
Política · 11 de Juny de 2018. 18:36h.

ERC torna a la unilateralitat

Vilalta: "El nostre punt de partida és l'1 d'octubre i la defensa del dret a l'autodeterminació"

ERC torna a la unilateralitat

La portaveu nacional d'Esquerra Republicana, Marta Vilalta, ha recordat que "el nostre punt de partida és l'1 d'octubre i la defensa del dret a l'autodeterminació" i ha manifestat que la posició d'Esquerra Republicana davant el nou Executiu espanyol és de "diàleg i negociació sense renúncies ni condicions".

Vilalta ha afirmat que "hem de poder parlar de tot, és el repte que li llancem a Pedro Sánchez i cal poder parlar de drets bàsics com l'autodeterminació, parlar de tot per poder avançar com a país". La portaveu republicana ha apuntat que "no n'esperàvem res del Govern espanyol liderat per Pedro Sánchez i així ho vam deixar ben clar des del mateix dia de la Moció de censura, però creiem que els primers dies estan deixant alguns senyals molt negatius, com l'elecció d'alguns perfils o algunes de les primeres declaracions".

La dirigent d'ERC ha titllat de "mentida" i d'"irresponsables" les declaracions del ministre Borrell assegurant que Catalunya està a la vora d'un enfrontament civil i ha instat al Borrell a "treballar per refer la reputació de l'Estat espanyol, en absoluta decadència per les seves actuacions com pegar a persones que volien votar o empresonar dirigents polítics catalans per les seves idees".

Marta Vilalta, en una imatge d'arxiu

Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 11/06/2018 - 21:11

Ara si, ara no. A veure si os aclariu que teniu a la borregada despistada.

#2 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic, 11/06/2018 - 19:07

Y dale con la tabarra, mira noia, en el trullo no tienen trajes a rallas con los que se pueda mostrar el hombro... y en Suiza no se si te guardarán sitio.

#1 El Sifoner, La Barrassota con Tabarnia, 11/06/2018 - 19:03

(.. "diálogo y negociación sin renuncias ni condiciones"..) Pues vaya cacao, la primera en la frente, "SIN RENUNCIAS" ya es una condición, pero claro como es lo que queréis vosotros.
Para negociar algo hay que pedir y ofrecer, ¿Que pensáis ofrecer vosotros?. Seguramente nada, porque como no queréis renuncias. Pues muy bien no hay nada que di