Publicitat
Política · 8 de Gener de 2018. 09:39h.

ERC torna a la unilateralitat encara amb Junqueras a la presó

Roger Torrent adverteix que "no demanarem permís" per implementar al República

ERC torna a la unilateralitat encara amb Junqueras a la presó

El diputat electe d'ERC, Roger Torrent, en declaracions a la Xarxa, ha explicat que "treballem per arribar al dia 17 amb una majoria parlamentària a favor d'implementar i defensar la República que ens permetrà constituir la Mesa del Parlament". "Serà una legislatura amb un objectiu polític molt clar: desenvolupar la República", ha remarcat.

"La pregunta és pel govern espanyol: com s'ho faran per impedir el mandat democràtic de la ciutadania de Catalunya que vol que els diputats electes a la presó i a l’exili puguin exercir?", ha preguntat, a més de recordar que "nosaltres sempre hem fet una crida a l’Estat a respectar els resultats de les urnes del 21-D. La voluntat de diàleg i negociació amb l'Estat hi ha estat sempre".

"Ja que la justícia espanyola està absolutament polititzada, volem recórrer l'ordre de presó preventiva a instàncies europees, tribunals independents, neutrals i amb vocació de fer justícia", ha dit. "El nostre únic candidat per a la investidura és Puigdemont, el president legítim. No contemplem que es constitueixi el Parlament a l'estranger", ha sentenciat.

"Estem convençuts que aquesta legislatura haurem d'arribar a molts acords amb els Comuns, perquè volem desenvolupar la República i ho volem fer blindant els drets socials", ha dit. "Aquesta legislatura anem a desenvolupar la República des dels fets i això ho fa el Govern. Per això necessitem un Govern fort i amb les coses clares des del primer minut", ha advertit. "Nosaltres tenim molt clar el que anem a fer aquesta legislatura, que ho farem amb voluntat de diàleg i, alhora, que no demanarem permís per aconseguir-ho", ha remarcat.

Publicitat
Publicitat

78 Comentaris

Publicitat
#123 Barbiet, El Masnou, 09/01/2018 - 16:41

Con tipos como el tal Roger Torrent, en Junqui se va a pasar media vida en la cárcel.

#122 Leopold, Girona, 09/01/2018 - 08:51

Roger, abans de fer desafiaments, ja has solucionat les pudors i fresses del teu municipi ??

#121 Sergio, Sant Cugat (Tabarnia), 09/01/2018 - 00:35

Qué quiere decir desarrollar la república? Que la Tractoria subsidiada viva a costa de la Tabarnia productiva? Ah no, que eso ya está pasando

#120 La Llesna del Trabucador, Tortosa, 08/01/2018 - 22:16

FLACO FAVOR.

#119 Rogeli, Tornabous, 08/01/2018 - 21:42

A este nuevo Roger TORRENTE, solo le falta el loro en el hombro con la cara de Lluis Companys el gandi separatista