Publicitat
Política · 11 de Febrer de 2014. 19:54h.

ERC treu pit amb els impostos ambientals

Amorós diu que és una mostra de "gir social"

ERC treu pit amb els impostos ambientals

Amorós, durant la roda de premsa

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’ERC, Oriol Amorós, ha tret pit pels tres impostos mediambientals que ha presentat aquest dimarts el Govern, com a resultat de l’acord d’estabilitat amb Esquerra. El diputat ha dit que és una mostra del “gir social”.

Amorós, en roda de premsa, ha assegurat que “es fa un esforç per tal que aquells que encara poden contribuir una mica més posin les coses més fàcils i permetin fer polítiques destinades a aquells que estan patint més la crisi econòmica”.

“Aquests impostos, a més, permeten que una part de l’impacte sobre el medi ambient de determinades activitats pugui ser recuperada per tal de fer polítiques al manteniment del medi ambient”, ha afegit.

El portaveu adjunt d’ERC ha destacat que “els impostos mediambientals són una mostra del gir social que volem imprimir en un moment d’extrema dificultat”.

“Dins de les dificultats existents en un context de crisi cal posar en relleu que en aquesta legislatura han estat incloses totes les propostes fiscals dels grups d’esquerra i progressistes, s’està fent tot el possible”, ha dit.

“Això ha estat possible gràcies als que sí que ens atrevim a assumir els riscos d’arribar a acords perquè prioritzem les millores i no ens movem pels rèdits partidistes”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pere, Comarca Garraf, 12/02/2014 - 10:38

Aneu estrenyent !!!
Aneu apretantttttt !!!
Aneu incrementant !!! Feu, feu...

Desprès traieu una Campanya ANTIRRUMORS sobre ELS IMPOSTOS !!!

Feu, feu !!!