Publicitat
Política · 8 d'Agost de 2018. 19:17h.

ERC troba la causa de l'1-O un intent de “decapitar” l'independentisme

Marta Vilalta afirma que “ens volen escapçar una vegada rere l'altre”

ERC troba la causa de l'1-O un intent de “decapitar” l'independentisme

Marta Vilalta

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha afirmat que “tota la causa de l'1 d'octubre és una farsa” i un intent de “decapitar” l'independentisme. “Intenten escapçar-nos i decapitar-nos una vegada rere l’altre”, ha considerat la dirigent dels republicans en declaracions als mitjans, després que el jutge de l'1-O hagi demanat al TSJC investigar el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i els diputats d'Esquerra Josep Maria Jové i Lluís Salvadó.

Vilalta ha denunciat que “volen aturar la nostra lluita cap a la República Catalana i el dret a decidir", però ha afegit que “persistirem en el nostre compromís d’assolir una Catalunya independent i socialment justa”. La dirigent republicana ha exigit “respostes polítiques” enfront de la “persecució judicial que estem patint”.

La portaveu dels republicans ha qualificat de "vergonya i aberració" el procés judicial de l'1-O per la “manca de garanties democràtiques que veiem de forma sistemàtica i permanent”. Vilalta ha recordat, en aquest sentit, que “el magistrat que haurà de resoldre la recusació contra el Tribunal Suprem és un exsenador del PP”.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 09/08/2018 - 10:44

La detención de los Charlines es un ataque contra el derecho a decidir que esnifar de los gallegos. Libertad ya... Jua, jua, jua,...

#2 Suriguera, Barcelona, 08/08/2018 - 20:41

Sempre amb la mateixa cantarella...ells no han fet mai res, no han trencat mai un plat... S'ha d'acabar amb aquesta quantitat de mentidfes, cal treure.els.hi la careta i descobrir-los que només vetllen per robar, per col.locar amighuets, per tenir prebendes i per enganyar el ramat que els manté a lloc. ERC historicament ha estat nefast pel pais.

#1 Veciana, Barcelona, 08/08/2018 - 19:33

Ilegalización de esa basura de partidos ya.

#1.1 Chris, Lleida, 08/08/2018 - 23:17

seran las garantias democraticas que piden al fin y al cabo. Ya lo admitió Agustí Colomines en un escenario con Arturo Perez Reverte: La Francia catalana ya no existe como catalana, y nosotros no existiríamos allá. Francia es una nación sin complejos. España, como és una nación acomplejada, que se joda.