Política · 14 d'Octubre de 2009. 13:36h.

ERC va endollar una dirigent de Reagrupament

Sandra Lomas va ser recol·locada a l'Ajuntament de Castellvet després d'abandonar el Congrés

ERC va endollar una dirigent de Reagrupament

Sandra Lomas forma part de la direcció de Reagrupament

Una de les set persones provinents d'ERC escollides per formar part de la direcció de Reagrupament, Sandra Lomas, va ser endollada per ERC a l'Ajuntament de Castellvet; després de veure's obligada a abandonar el Congrés dels diputats degut als mals resultats de la formació independentista a les eleccions generals del 2008, en les que van perdre el grup parlamentari propi i van passar de 8 a 3 diputats.

Sandra Lomas va estar al Congrés durant la legislatura 2004-2008 treballant pel grup parlamentari d'ERC. El 24 de març del 2008, uns dies després de les eleccions generals, ella i altres persones van abandonar aquesta tasca. Segons informava el butlletí oficial de les Corts, "el Excmo. Presidente del Congreso de los Diputados ha tenido que disponer el cese, con efectos del 31 de marzo de 2008, del personal eventual que a continuación se relaciona en el cargo de asistentes para la atención de los señores Diputados del Grupo Parlamentario de Esquerra Republicana: Jordi Casadevall, J. J., Sandra Lomas, Miquel Martín, Maties Ramos, Ramón Soldán".

Tan sols tres mesos després de sortir del Congrés, Lomas va ser contractada d'urgència per l'Ajuntament de Castellvet del Camp (Baix Camp), governat per ERC en coalició amb el PSC i Units per Castellvet, amb el càrrec de "tècnica de gestió adscrit a secretaria". Segons un anunci de l'Ajuntament de la població del Baix Camp publicat al DOGC i el BOPT, el primer tinent d'alcalde i regidor d'ERC, Antoni Verdú, va resoldre nomenar Lomas "coma a funcionària interina pel procediment d'urgència, per ocupar el lloc vacant en la categoria de tècnica de gestió adscrit a secretaria amb efectes a partir del dia 25 de 2008, amb una jornada de treball de 37,5 hores setmanals i amb les retribucions i conceptes salarials que corresponen a la categoria professional de tècnica de gestió adscrit a secretaria, d'acord amb la normativa de Funció Pública, amb mateixes condicions que venia percebent la persona que ocupava aquest lloc".

A més, Lomas, mentre era militant d'ERC,  va formar part de l'executiva permanet de la formació independentista al Camp de Tarragona, dirigida aleshores per Albert Pereira, que també s'ha passat a la formació de Carretero. Fonts oficials de Reagrupament han afirmat que la contractació estava justificada perquè hi havia "necessitats urgents a cobrir". "El procediment d'urgència emprat -han assegurat- és el correcte quan hi ha necessitats urgents a cobrir, com va ser el cas. I de forma temporal. La Sandra fa més de 7 mesos que ja no hi treballa, en aquest Ajuntament".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Guillem, Bcn, 02/02/2010 - 15:14

Doncs està molt bona. Podríeu posar més fotos?

#11 cristino, Cambrils, 17/10/2009 - 16:46

Una mica més de respecte per la geografia catalana. Al Baix Camp hi ha Castellvell del Camp, Castellvet no existeix.
Cony de centralistes!!!!!!

#10 Jaume Rigau, Reus, 17/10/2009 - 10:51

I a Reus el germà petit i inútil del Benach està enchufat dins de l'Ajuntament. Aquests d'ERC són lo pitjor del país

#9 Francesc, Barcelona, 17/10/2009 - 10:17

La dona d'en Corbacho està endollada a l'Institut del Teatre. Fareu un titular, d'això, a e.noticies? Apel.l.o els lectors que explicitin a e.noticies els casos d'endoll de sociates: als ajuntaments, a la Diput., als Con. Comarc. i al la Generalitat.

#8 Núria, B, 16/10/2009 - 23:31

I per a quan el mateix rigor investigador per els socilalistes del quals tots sabem d'endollats. Sugerriments: TMB, sindicats, Ajuntament BCN i com no Guardia Urbana ... Nou Barris i el Baix Llobregat? La credibilitat és guanyar no es fa publicitat.