Publicitat
Política · 29 de Gener de 2014. 17:31h.

ERC va sondejar Carod per tornar

L’exvicepresident revela que va tenir “un parell de reunions” amb Marta Rovira

ERC va sondejar Carod per tornar

Carod, durant el programa (Foto: TV3)

L’exvicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha explicat que l’actual direcció d’ERC el va sondejar per tornar després de fins i tot haver abandonat la militància del partit que va liderar.

Carod, durant la tertúlia del programa Divendres de TV3, ha revelat que “vaig tenir un parell de reunions amb la secretària general Marta Rovira”. Aquestes van ser “molt correctes, molt bé”. “Vam parlar a veure si ‘anàvem bé per anar a Sants’ i sembla que sí”, ha afegit.

L’exdrigent d’ERC, però, ha assegurat que no tornaria perquè “jo aquesta experiència ja l’he viscuda”. “No és pot dir mai que no, però difícilment tornaré a tenir un carnet d’un partit”, ha argumentat tot recordant la seva militància des de molt jove.

Carod ha manifestat també que per estar d’acord i donar suport a l’actual direcció no cal ser militant. “En Terricabras és el candidat a les europees i no és militant, Oriol Junqueras va ser durant molt temps eurodiputat i no era militant”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#19 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 31/01/2014 - 11:20

Es Veritat la actual E.R.C. va tornar a Neixer va tornar a creixar despres del enorme Fracás que va tindra Carod Roviran fem per dues vegades el TRIPARTIT Que tan va perjudica a E.R.C.Casi desapareix del mapa politic E.R.C. Va esta com ara esta el P.S.C. o pitjor per culpa de Carod

#18 Mesmer, Barna, 31/01/2014 - 11:18

Sempre he votat a CiU menys una vegada en que vaig votar la ERC de Carod. Vistos els resultats, mai mes he votat ningu, pero si torna en Carod ya em creure que aixo no te solucio i votare ... a Cs. Posats a fer riure, fem-ho be.

#17 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 31/01/2014 - 11:16

AL LORO ..ara que va molt bé E.R.C. ,, que no torni pas Carod Rovira , que vol que torni perdre com va fer cuan estaba el .. CAROD ROVIRA No fas cap falta ara al partit sense tu funciona molt molt be millor que cuan tu portabes el partit BON VENT I BARCA NOVA tu fora marxar

#16 Gombau, Vidrà, 30/01/2014 - 22:39

Soc militant d'ERC des de bon principi i malgrat q estic ben content amb la gent que hi ha en aquest moment comandant el partit em faria feliç que tornés el Sr. Carod. Crec que va esser la pedra filosofal de l'embranzida que te actualment ERC. Llegir els comentaris adversos dels enemics ho ratifica.

#16.1 simeo, barcelona, 30/01/2014 - 23:49

Sí, la pedra filosofal que va posar un nacionalista espanyol a la Generalitat i que ara està contra el dret a decidir i sempre contra el dret a l'autodeterminació. Gombau, amb tot el carinyo, vol dir que no t'has equivocat de partit? N'hi ha un que es diu psc-PSOE que potser et convindria...

#15 JordiMB, Barcelona, 30/01/2014 - 18:37

Sí, creut-ho, ara el faràs tornar a la pol.lució de Bcn i l'obligaràs a deixar l'àtic dúplex de 500 milions que li vàrem pagar a Tarragona, a 1a línia de mar.