Publicitat
Política · 19 de Juliol de 2021. 19:16h.

ERC 'ven' la seva obra de govern

Publica cartells sobre diferents actuacions amb el lema "+ Esquerra + Barcelona"

ERC 'ven' la seva obra de govern

Esquerra Republicana ha penjat pel districte de Sant Andreu una sèrie de cartells amb el lema "+ Esquerra + Barcelona" sobre diferents obres públiques que, segons defensen, han aconseguit "gràcies a l'acord pressupostari". "Esquerra sempre és al costat de la gent i al costat dels veïns i veïnes del districte", afegeix el partit.

La formació explica en un fil de Twitter que "a proposta d'Esquerra els pressupostos del 2021 de l'Ajuntament de Barcelona inclouen projectes per millorar la vida del veïnat" i remarquen que "s'ha treballat per aconseguir 3,1 milions d'euros".

Alguns dels cartells que ha penjat informen que a Sant Andreu es faran "obres de millora i manteniment a la plaça de les Dones de Motor Ibèrica", a La Sagrera s'ampliarà "la xarxa de carril bici, que unirà el tram entre el carrer Berenguer de Palou i el tram existent al carrer Segre".

També afirmen que "projectem espais de joc infantil adaptats a les places Dr.Modrego i Rom Cremat", destaquen que a Navas es portaran a terme "obres de millora i manteniment a la plaça Islàndia" i finalment anuncien la "reforestació del parc de la Trinitat mitjançant la plantació de nou arbrat".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 recordad 6 y 7 de septiembre , Secesionismo es fascismo , 19/07/2021 - 22:03

+ Esquerra + checas
+ Esquerra + hermanos Badia
+ Esquerra + paseillos
+ Esquerra + cambio de camisa azul
+ Esquerra + alcaldes falangistas
+ Esquerra + chanchullos y saqueos
+ Esquerra + mentiras

#3 M Pilar, Barcelona, 19/07/2021 - 20:46

O sea, que si no fuera por ellos, que no están en el gobierno del Ayuntamiento, esas obras no se habrían hecho!!! Si llegan a la Alcaldía, ¿qué harán?

#2 Marcial Heredia, el circo de la tele, 19/07/2021 - 20:26

Bien, con dibujitos que lo entiendan los niños.

#1 Masias , Mis posaderas , 19/07/2021 - 20:23

Y digo yo que alguna checa habrán hecho

Más que nada por no perder las viejas tradiciones