Publicitat
Política · 23 d'Agost de 2015. 11:46h.

ERC veu en "perill" l'acte de la Meridiana

Joan Tardà adverteix sobre "la possible prohibició" de la Via Lliure

ERC veu en "perill" l'acte de la Meridiana

Tardà, en una imatge d'arxiu

El diputat d’ERC al Congrés, Joan Tardà, ha demanat la convocatòria de la Diputació Permanent perquè la Junta Electoral Central doni explicacions sobre el “perill de prohibició” de la Via Lliure de la Meridiana.

Tardà, en el seu escrit al president de la cambra baixa, demana “la convocatòria d’una sessió extraordinària de la Comissió Constitucional ambinclusió en l'ordre del dia de la compareixença del president de la Junta Electoral Central per informar sobre la possible prohibició de la manifestació de la Diada de l'11 de setembre".

El diputat republicà també demana que informi "sobre la prohibició de l'emissió del logo de campanya d'estiu de TV3", que s'ha hagut de retirar a instàncies de la Junta Electoral per la seva semblança amb el de la candidatura Junts pel Sí.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#28 Joan, Sabadell, 24/08/2015 - 10:12

Quin manipulador. Parlar de posible prohibicio agita mes l'ambient amb l'objectiu de que mes gent hi vagi. S'ha de ser pajerol per seguir tota aquesta gent.

#27 Jep dels Estanys, Manresa, 24/08/2015 - 08:40

Això els hi aniria molt bé, així tindrien més arguments per dir que el feixisme de Rajoy no els deixa mostrar pública, democràtica i cívicament les seves conviccions polítiques. Així podrien dissimular la manca de capacitat de convocatòria (com en altres cops que només han omplert a últim moment)

#26 spanish, Madrid, 24/08/2015 - 06:22

la supuesta prohibicón se haria en base a la LOREG, curiosamente la ley electoral vigente en Catalunya, porque los del nou pias en 34 años no han tenido tiempo de hacer una propia, como en el resto de autonomias, por ? ya ns va bien el reparto de escaños no ?

#24 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 24/08/2015 - 00:33

Pues si no pueden hacer la función planetaria en el meridiano terrestre de la Meridiana que la hagan en el paralelo terrestre del Paralelo, aunque no pase por los polos. Saldrían ganando porque, desde antiguo, es una calle muy apropiada para el teatro cómico y populachero.

#23 i8bz, barna, 24/08/2015 - 00:29

después del 11-s lo que quedará muy claro es que la diada de cat no podrá seguir siendo el 11-s, tal vez sería lo mejor cambiarla al 23 de abril